Your ProfileProfile
Your PapersPapers
Add Papers
Marked
 
  • No paper is checked off!
Viewed
Shopping CartCart
Register Now
Log In
interneta bibliotka
Author:
Evaluation:
Level: Secondary school
Published: Literature: n/a
Language: Latvian References: Not used
Extract

Ēdiena gatavošanas tehnoloģoja:

Rūpīgi nomazgā dārzeņus. Gurķus pārgriež uz pusēm, sarīvē šķēlītēs. Tomātus sagriež nelielās šķēlītēs, ziedkāpostus sadala nelielās rozetītēs, pievieno pārējās sastāvdaļas un rūpīgi sajauc. Garšvielas (sāli, piparus, cukuru) pievieno pēc garšas. Kārto salātu traukā un dekorē ar zaļumiem.

Ēdiena gatavošanas tehnoloģoja:

Persikus un bumbierus nomazgā, nomizo un sagriež vidēji lielos gabalos. Augļus sasmalcina blenderī. Pievieno kubos sagrieztu saldējumu un visu sakuļ viendabīgā masā. Salej nelielos trauciņos un uz 1 stundu ieliek saldētavā. Pasniedz rotātus ar mandarīnu daiviņām. …

Author's comment

Send to email

Your name:

Enter an email address where the link will be sent:

Hi!
{Your name} suggests you to check out this Atlants.lv paper on „Ēdiena gatavošanas tehnoloģiskā karte”.

Link to paper:
http://eng.atlants.lv/w/739809

Send

Choose Authorization Method

Email & Password

Forgot your password?

Draugiem.pase Google

Not registered yet?