Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:391284
 
Evaluation:
Published: 05.03.2008.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 20 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Teorētiskā daļa    4
1.  Zoba emalja    4
1.1.  Zoba emaljas ķīmiskais sastāvs    4
1.2.  Zoba emaljas struktūra    5
1.3.  Zoba emaljas īpašības    6
1.4.  Zoba emaljas attīstība    8
1.5.  Šķidrumu ietekme uz zoba emalju    8
2.  Mutes higiēna    10
  Zobu pasta    10
  Zobu pastu ķīmiskais sastāvs    11
  Zobu pastu iedalījums    12
  Mutes skalojamie līdzekļi    13
  Mutes skalojamā līdzekļa ķīmiskais sastāvs    13
  Mutes skalojamā līdzekļa lietošana    14
  Praktiskā daļa    15
1.  Metode    15
  Metodes apraksts    15
  Rezultātu analīze    15
2.  Metode    16
  Metodes apraksts    16
  Rezultātu analīze    16
  Secinājumi    18
  Anotācija    20
  Izmantotā literatūra    21
  Pielikums    23
Extract

Cilvēks ir unikāla un sarežģīta būtne, viņa ķermenī ir viss nepieciešamais dzīvotspējai. Tāpēc par katru ķermeņa daļu ir jārūpējas.
Lai cilvēks varētu dzīvot un darboties, organismam ir jāiegūst enerģija. To cilvēks iegūst, uzņemot barību. Lai barība varētu ķermenim dot visu vajadzīgo, tai, nonākot mutē, cilvēks to sakošļā. Šo funkciju veic zobi. Zobi griež un saberž barību, tātad barību mehāniski sasmalcina. Pieaugušajiem ir 32 zobi.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register