Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:627649
 
Author:
Evaluation:
Published: 08.10.2006.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 5 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Bišu produkti    4
2.  Medus    5
2.1.  Medus veidošanās    5
2.2.  Medus nozīme pārtikā, ārstniecībā un kosmētikā    6
2.3.  Medus fizikālās īpašības    8
2.4.  Medus ķīmiskais sastāvs    11
3.  Metodika    14
4.  Iegūtie rezultāti un to analīze    15
  Secinājumi    19
  Izmantoto uzziņas avotu saraksts    20
  Anotācija    21
  Annotation    22
Extract

Veicot savu iepriekšējo zinātnisko darbu, secināju, ka medus ir vispopulārākais no bišu produktiem. To pazīst un lieto liela daļa cilvēku, un tas palīdz cilvēkiem izvairīties no dažādām saaukstēšanās slimībām. Tāpēc šogad es vēlējos izpētīt sīkāk medu, tā īpašības un veidus. Es vēlējos noskaidrot, ko biškopji visbiežāk dara ar medu, lai varētu ar to gūt pēc iespējas lielāku peļņu.
Mans mērķis bija noskaidrot, kādi var būt medus viltojumi, kādas vielas tam var būt piejauktas. Mani uzdevumi, lai šo mērķi sasniegtu bija: iegūt dažādās vietās ražotu medu un ar ķīmisku reakciju palīdzību noskaidrot, vai medum ir piejaukumi, vai nav.
Es domāju, ka mans darbs varētu palīdzēt cilvēkiem izvēlēties, kuru medu pirkt. Tirgū un veikalos ir ļoti liela medus izvēle, taču katrs grib lietot tikai to labāko. Tikai dabīgā medū, kurš ir bez jebkādiem piejaukumiem, ir visvairāk organismam nepieciešamo vielu.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register