Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:705186
 
Evaluation:
Published: 26.02.2014.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: 10 units
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    2
1.  Auzas    3
1.1.  Auzu vēsture    3
1.2.  Auzu vērtība    3
2.  Auzu pārslas    4
2.1.  Auzu pārslu veidi un iegūšana    4
2.2.  Auzu pārslu uzglabāšanas pamatprincipi    4
2.3.  Auzu pārslu pagatavošana    5
2.4.  Auzu pārslu ķīmiskais sastāvs un to nozīme uzturā    5
2.5.  Auzu pārslu sortiments Latvijas veikalos    7
2.6.  „Herkuless” pilngraudu auzu pārslu marķējuma analīze    8
  Secinājumi    10
  Izmantotās literatūras avotu saraksts    11
Extract

Secinājumi
1. Graudaugi ir galvenais ogļhidrātu avots.
2. Auzas cilvēki uzturā izmantojuši jau sen.
3. Auzu pārslas ir ļoti veselīgas – satur gan minerālvielas, gan vitamīnus.
4. Auzu pārslām nav pievienotas pārtikas piedevas vai uzlabotāji, tās ir pilnīgi dabīgas.
5. Auzu pārslas ir bagātīgs uzturvielu avots.
6. Auzu pārslu lietošana uzturā samazina holesterīna līmeni asinīs, tas ir diētisks produkts.
7. Latvijā ir vairākas firmas, kas ražo auzu pārslas.
8. Auzu pārslām nav specifiski uzglabāšanas apstākļi, bet tās var skart ķīmiskas pārvērtības nepareizas uzglabāšanas gadījumā.
9. Latvijas veikalos ir plašs auzu pārslu piedāvājums un izvēles iespējas.
10. Auzu pārslām „Herkuless” marķējumā ir sniegta visplašākā informācija par produktu un tās ir marķētas atbilstoši MK 964. punkta noteikumiem.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register