Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:139899
 
Author:
Evaluation:
Published: 07.03.2013.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Aprēķinot fosfātjonu masas koncentrāciju 100 mL šķīduma pārēķina uz ņemta parauga tilpumu pēc shēmas.
100 mL A šķīdumā fosfātjonu masas koncentrācija ir 0,80 mg/L. B šķīdumā 5 mililitros ir 0,80 mg/L. C šķīdumā fosfātmasas koncentrācija būs 10 reizes lielāka 0,80 · 10 = 8 mg/L. Un 25,0 mL analizējamā paraugā būs tik pat daudz cik 50,0 mL C šķīdumā. Visā ņemtā paraugā fosfātjonu koncentrācija ir 8 mg/L.

Fosfātjonu masas koncentrācijas pārēķins uz ņemtu sulas tilpumu

Secinājumi
Daudz informācijas par meklēto tēmu.
Pēc grāmatas fosfora daudzums ābolu sulā jābūt 7,0 mg 100 g produkta satura.
Pēc Krievu standartiem fosfora daudzums dažādās sulās jābūt 6-11 mg/100 g (~60-110 mg/L).
Iegūtie dati rāda, ka iegūta fosfātjonu masas koncentrācija ir daudz zemāk nekā jābūt sulās.
Ābola biezsulas dzērienā sulas saturs ir ļoti zems, tāpēc fosfātjonu koncentrācija var būt ievērojami zemāka.
Izmantojot šo metodi rodas lieli parauga zudumi un lai precīzāk noteikt šo daudzumu jāmeklē citas metodes, kurās paraugu sagatavo nekarsējot to mufeļkrāsnī.
Fosfāti regulē un stabilizē pH.
Fosfāts tiek lietots kā paskābinātājs, stabilizētājs sulās.
Fosfātus, ja vien tos lieto pieļaujamās devās, uzkata par nekaitīgām pārtikas piedevām.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,98 €
Work pack Nr. 1386981
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register