Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:180187
 
Author:
Evaluation:
Published: 21.10.2013.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 4 units
References: Not used
Extract

SECINĀJUMI
1. Majonēze ir pārstrādes produkts, kuru ražo no dažādām dabā nesastopamām izejvielām.
2. Konservanti ir vielas, kas noteiktos uzglabāšanas apstākļos pagarina pārtikas produktu uzglabāšanas laiku.
3. Pārtikā lietojamās skābes veicina konservantu darbību.
4. Ūdens aktivitāte nosaka minimālo ūdens daudzumu, kas ir nepieciešams mikroorganismu attīstībai.
5. Majonēzes uzglabāšanas laiku iespējams pagarināt uzlabojot un pilnveidojot tās iepakojumu.
6. Manuprāt, nav nepieciešams uzlabot majonēzes sastāvu, lai pagarinātu uzglabāšanas laiku, jo pēc tās atvēršanas ir pietiekami ilgs laiks, lai to izlietotu un patērētājiem ir iespēja izvēlēties sev vēlamo iepakojuma lielumu.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register