Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:441764
 
Author:
Evaluation:
Published: 07.02.2012.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Stabilizatoru grupas    4
1.1.  Grupu iedalījums    4
1.2.  Biezināšanas, recināšanas, stabilizēšanas raksturojums    4
2.  Modificētās cietes    5
2.1.  Modificētās cietes raksturojums    5
2.2.  Cietes veidošanās    5
2.2.1.  Cietes uzbūve    6
3.  Modificētās celulozes    8
3.1.  Modificētās celulozes raksturojums    8
3.1.1.  Metilceluloze (E 461), un hidroksipropilmetilceluloze (E 464)    8
3.1.2.  Hidroksipropilceluloze (E 463)    8
3.1.3.  Karboksimetilceluloze (E 466)    8
3.2.  Celulozes uzbūve    9
3.2.1.  Celulozes īpašības    9
4.  Pektīni    11
4.1.  Pektīna struktūrformula    11
4.2.  Pektīnu raksturojums    11
4.3.  Pektīnu esterificēšanās    12
4.3.1.  Pektīni ar lielu esterificēšanās pakāpi    12
4.3.2.  Pektīni ar mazu esterificēšanas pakāpi    12
5.  Sveķi    14
5.1.  Sveķu raksturojums    14
5.1.1.  Baltā akācija sveķi (E 410) un guāra sveķi (E 412)    14
5.1.2.  Akācijas sveķi (E 414) un tragakantu (E 413)    14
5.1.3.  Karaja sveķi (E416), ksantāna sveķi (E 415), želena sveķi (E 418)    15
6.  Jūras augu polisaharīdi    16
6.1.  Jūras augu raksturojums    16
6.1.1.  Alginātu raksturojums    16
6.1.2.  Piedevu izmantošana    16
6.2.  Agars E406, karagināns E407    17
6.2.1.  Agars E406    17
6.2.2.  Karagināns E 407    17
6.2.3.  Nozīmīgākās stabilizētāju funkcijas    18
7.  Stabilizatoru pielietojums pārtikā, un to iespējamā iedarbība    19
7.1.  Modificētās cietes    19
7.2.  Celuloze un modificētā celuloze    20
7.3.  Pektīni    21
7.4.  Sveķi    21
7.5.  Jūras augu polisaharīdi    22
  Secinājumi un priekšlikumi    24
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    25
Extract

Studiju darba mērķis būs veikt pētījumu par stabilizatoru izmantošanu pārtikas rūpniecībā, un aprakstīt, to ietekmi uz cilvēka organismu, kā arī aprakstīt kādās grupās tie iedalās, un no kura kārtas numura tie sākas. Aprakstīt, kā viņus iegūst, un parādīt to struktūrformulu.
Studiju darba galvenie uzdevumi, kas tiks izvirzīti šajā darbā, būs veikt pētījumu par stabilizatoru izmantošanu pārtikas rūpniecībā, aprakstīt kādām produktu grupām, tie ir paredzēti. Veikt pētījumu, par to, kādas funkcijas katrs no stabilizatoriem veic pārtikas produktos, un aprakstīt to ietekmi uz cilvēku organismu.
Veicot pētījumu par funkcijām pārtikas produktos, tajos tiks aprakstīts, kādas funkcijas tie veic pārtikas produktos. Galvenie uzdevumi, kas tiks izvirzīti, par funkciju pildīšanu, būs noskaidrot, vai šīs funkcijas ietekmē cilvēka organismu.
Aprakstot, to kādiem produktiem stabilizatori ir paredzēti, vispirms tiks aprakstīts, kādi stabilizatori tiek izmantoti pārtikas rūpniecībā, un arī iedalījums, kādām produktu grupām tos izmantoto.
Aprakstot stabilizatoru ietekmi uz cilvēku organismu, tiks aprakstīts, kā tie ietekmē cilvēka veselību, un organismu, kā arī kura no stabilizatoru grupām ir viskaitīgākā.
Aprakstot, kā stabilizatorus iegūst, tiks aprakstīts, to iegūšanas process, un kā tie tiek apstrādāti, lai tos varētu izmantot pārtikas rūpniecībā. Struktūrformulas tiks parādītas attēlu veidā, lai varētu redzēt, kā tie izskatās struktūras veidā.
Studiju darba galvenais uzdevums būs veikt aprakstu par stabilizatoru izmantošanu pārtikas rūpniecībā, un to ietekmi uz cilvēku organismu. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register