Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:451215
 
Author:
Evaluation:
Published: 27.07.2011.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 7 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    3
1.  RUMA RAŠANĀS    3
2.  RUMA VEIDI   
3.  RUMA RAŽOŠANAS TEHNOLOĢIJA   
3.1.  Melase   
3.2.  Fermentācija   
3.3.  Destilācija   
3.4.  Izturēšana   
3.5.  Sajaukšana   
4.  RUMA PASNIEGŠANA UN LIETOŠANA   
5.  PRAKTISKĀS SITUĀCIJAS NOVĒRTĒJUMS   
  SECINĀJUMI   
Extract

SECINĀJUMI
Ruma ražošanā galvenie tehnoloģiskie procesi ir fermentācija, destilācija, izturēšana un sajaukšana. Galvenā izejviela, ko izmanto ruma ražošanā ir melase. Alkohola saturs rumā var būt no 38% līdz 75%, dažreiz pat virs 75%. Ruma veidi ir dažādi, populārākie no tiem ir tumšais, gaišais un zelta.
Rumu parasti uzglabā pie +16 līdz +18oC un tīrā veidā pasniegšanas deva ir no 20 – 50 ml.
Iecienītākos rumus ražo galvenokārt Karību jūras baseina valstīs, piemēram, Jamaikā ražo Captain Morgan, Kubā – Havana Club, Puertoriko – Bacardi. Mūsdienās popularitāti ieguvuši arī dažādi tropiskie dzērieni ar rumu: Pina Colada, Mai Tai, Zombie, Daiquiri, Mojito.



Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register