Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
  • Kopējo cukuru satura spektrofotometriska noteikšana konditorejas izstrādājumos

     

    Samples3 Chemistry

3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:457260
 
Author:
Evaluation:
Published: 13.09.2019.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Reaģentu pagatavošana:
Saharozes standartšķīdums: 500 mL mērkolbā dejonizētā ūdenī izšķīdina 2,0000 g (±0,0002g), uzpilda dejonizētu ūdeni līdz atzīmai un samaisa. 1 mL pagatavotā šķīduma satur 4 mg saharozes.
K2Cr2O7 šķīdums: 500 mL koniskā kolbā 300 mL dejonizēta ūdens sildot izšķīdina 49 g K2Cr2O7 ; 1000 mL koniskā kolbā pie 300 ml dejonizēta ūdens lēni maisot pielej 300 mL koncentrētas H2SO4, šķīdumu atdzesē; 1000 mL mērkolbā ielej vispirms K2Cr2O7 šķidumu un pēc tam pagatavoto H2SO4 šķīdumu (ievērot šķīdumu sajaukšanas secību!), uzpilda līdz atzīmai ar dejonizētu ūdeni, uzmanīgi samaisa.
1 M NaOH šķīdums: 100 mL mērkolbā dejonizētā ūdenī izšķīdina 4g NaOH, uzpilda līdz atzīmai un samaisa.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,48 €
Work pack Nr. 1373655
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register