Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:465779
 
Author:
Evaluation:
Published: 21.10.2013.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 13 units
References: Not used
Extract

SECINĀJUMI
1. Džinu izgudroja 12. gadsimtā holandiešu mūki, kā medicīnisku mikstūru, lai cīnītos ar buboņu mēri un holēru;
2. 18. gadsimta beigās parādījās toniks (sodas ūdens ar hinīna uzlējumu), kas ļoti harmonēja kopā ar džinu;
3. Alkohola saturs džina dzērienā ir no 37,5 – 50%;
4. Galvenie komponenti džina ražošanā ir spirts, augu garšvielas un ūdens;
5. Džina ražošanā izmanto perfektu spirtu ar alkohola saturu 96%, radītu no rudziem, miežiem, kukurūzas un retos gadījumos no melases, kartupeļiem vai vīnogām;
6. Pasaulē pastāv arī dažādi aromatizēti džina veidi, kuri tiek iegūti pēc uzlējuma metodes, izmantojot dažādus augļus un ogas, pievienojot cukuru vai aromātiskas vielas;
7. Džinu vēlams uzglabāt pie temperatūras +16 +18 ºC;
8. Slavenākie džina zīmoli pasaulē ir Beefeater Dry, Bombay Sapphire un Gordon’s;
9. Lavijas veikalu tīklos džinu vairāk piedāvā izplatītāji, pašmāju ražotāji – AS „Latvijas balzāms”, SIA „Jaunalko”, SIA „Berlat Grupa”- piedāvā ierobežotu un izmeklētu tā klāstu;
10. AS „Latviajs balzams” ir vadošais alkoholisko dzērienu ražotājs Baltijā.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register