Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:877114
 
Evaluation:
Published: 16.03.2011.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 1 units
References: Not used
Extract

No augu produktiem visas astoņas neaizvietojamās aminoskābes kaut cik vērā ņemamā daudzumā satur soja, kaņepju sēklas, čia sēklas, amarants, griķi un knivoja. Taču nav nepieciešams uzņemt olbaltumus tieši no šiem produktiem — visas neaizvietojamās aminoskābes var iegūt, ēdot dažādus, aminoskābju ziņā savstarpēji papildinošus augu produktus, piemēram, rīsus ar pupām, humosu (zirņu pastēti) ar maizi (vēlams pilngraudu) un dārzeņiem.

InteresantiLizīnam noārdoties baktēriju iedarbībā, dekarboksilācijas procesā veidojas kadaverīns- viena no līķa indēm.
Leicīnu lieto medicīnā aknu slimību un anēmijas ārstēšanai.
Fenilalanīns ietilpst sintētiskās saldvielas - aspartāma- sastāvā.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,48 €
Work pack Nr. 1240075
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register