Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:222222
 
Author:
Evaluation:
Published: 28.11.2013.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Optiskās analīžu metodes    5
2.  Refraktometriskā analīze    6
2.1.  Gaismas laušana    6
2.2.  Gaismas laušanas likums    6
2.3.  Gaismas laušanas koeficienti    7
2.4.  Refraktometriskās analīzes lietošanas iespējas    7
3.  Eksperimentālā daļa    8
  Pielikumi    9
1.pielikums.  Kerato – Refraktometrs GR – 3100K    10
2.pielikums.  J 157 automātiskais refraktometrs    11
3.pielikums.  J 357 automātiskais refraktometrs    12
4.pielikums.  J57 automātiskais refraktometrs    13
5.pielikums.  DR 201 – 95 Automātiskais, digitālais rokas refraktometrs    14
6.pielikums.  DR 301 – 95 Automātiskais, digitālais rokas refraktometrs    15
  Literatūra    17
Extract

Secinājumi
Dažādās caurspīdīgās vidēs gaisma izplatās ar dažādiem ātrumiem. Ja glāzē ar ūdeni slīpi ieliek stienīti, tad, skatoties no augšas, liekas, ka stienītis ir pārlūzis.
Gaismas laušanas koeficients ir atkarīgs no temperatūras un gaismas viļņa garuma, laušanas koeficientam lieto apzīmējumu .
Refraktometrisko analīzi ļoti plaši lieto pārtikas rūpniecībā, to izmanto eļļu un tauku noteikšanai, dažādu pārtikas produktu tīrības pārbaudei, ūdens satura noteikšanai konditorejas izstrādājumos pienā, medū un citos pārtikas produktos.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −5,48 €
Work pack Nr. 1335518
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register