Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:196094
 
Evaluation:
Published: 31.03.2014.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  PRAKSES UZDEVUMI    3
2.  METODES    4
2.1.  Drošības un vides prasības    4
2.2.  Materiāli, reaģenti, šķīdumi    4
2.3.  Aparatūra un citi piederumi    5
2.4.  Izpētes objekti    5
3.  SAGATAVOŠANAS METODES    6
3.1.  Ekspertīzes procedūras apraksts    6
4.  EKSPERTU ATZINUMI    8
4.1.  Ekspertu atzinums 2013. gada 2.oktobris    8
4.2.  Ekspertu atzinums 2013. gada 1.oktobris    13
Extract

Secinājumi
• Ekspertiem iesniegtajā pudelē (izp.obj. Nr.1), kura izņemta 2013. gada 26. septembrī ar apskates protakolu XXX dzīvoklī XXXX, esošie 4930 ml bezkrāsaina caurspīdīga šķīduma ar specifisku alkoholam raksturīgu smaržu un stiprumu (etilspirta saturu) – 37,5 % (pēc tilpuma; 20 oC temperatūrā) ir pašizgatavots alkoholisks dzēriens, kas veidojies rūgšanas procesā, bet attiecīgais stiprums iegūts pārtvaicēšanas rezultātā.
• Ekspertiem iesniegtajā pudelē (izp.obj. Nr.2), kura izņemta 2013. gada 26. septembrī ar apskates protakolu XXXXXX, esošie 490 ml bezkrāsaina caurspīdīga šķīduma ar specifisku alkoholam raksturīgu smaržu un stiprumu (etilspirta saturu) – 37,5 % (pēc tilpuma; 20 oC temperatūrā) ir pašizgatavots alkoholisks dzēriens, kas veidojies rūgšanas procesā, bet attiecīgais stiprums iegūts pārtvaicēšanas rezultātā.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −5,48 €
Work pack Nr. 1338299
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register