Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:462863
 
Author:
Evaluation:
Published: 02.04.2019.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Austersēnes
uzskata par delikatesi.
100 gramu austersēņu satur 11 kaloriju.
Austersēnes var izmantot svaigas salātos, grilēt, cept, sautēt, vārīt, marinēt un sālīt.
Nav jātīra, pēc sagriešanas nekļūst melnas, savu krāsu zaudē tikai karsējot. Ja tās cep ilgāk par 2–3 minūtēm, sēnes saraujas.

Samtainās ziemenes( enoki)
Populārās Āzijas valstu virtuvēs ir ar maigu garšu un kraukšķīgas
Bieži izmanto salātu garnēšanai, sviestmaizēm
vārot zupu
gatavojot dārzeņu
gaļas ēdienus.
Diētisko šķiedrvielu, dzelzs,
vara, folijskābes, fosfora
kālija avots.

Kaltētas sēnes
Viskvalitatīvākās – kaltētas baravikas
Kaltētas baravikas satur aptuveni 13,6% tauku, marinētas sēnes satur ap 3,5%. Olbaltumu - vairāk nekā gaļā. Svaigas baravikas satur aptuveni 3,7% olbaltumu, bet kaltētas – 27,6%. Baraviku buljons ir septiņas reizes vērtīgāks par gaļas buljonu.
1 kg kaltētu baraviku var pielīdzināt 3 kg gaļas, 3 kg zivju, 5 kg kartupeļu.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,98 €
Work pack Nr. 1371808
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register