Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:716656
 
Author:
Evaluation:
Published: 05.11.2019.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 3 units
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
2011 - 2015 years
Extract

4. citronskābes un citu pārtikas piedevu ražošana
citronskābi iegūst bioloģiskā ceļā, ar mikrobu palīdzību pārraudzējot cukuru saturošus šķīdumus;
Citronskābi plaši izmanto (konditorejas izstrādājumos, bezalkoholiskos dzērienos, vīnu dzidrināšanai; kosmētisko preparātu ražošanā; gaismas jūtīgās emulsijās u.c.);
Pārtikas piedevas pievieno pārtikas produktam ar nolūku ietekmēt tā īpašības;
Tās var uzlabot pārtikas produktu krāsu, konsistenci, garšu un novērst pārtikas produkta bojāšanos.

Secinājumi
Biotehnoloģijas pirmsākumi ir saistīti ar vīna, siera, alus ražošanu;
MODERNĀS IEKĀRTAS ļauj paaugstināt pārtikas produktu kvalitāti, nodrošināt pastāvīgu izmantojamo izejvielu un gatavās preces uzskaiti un precīzu sanitāro un higiēnas prasību ievērošanu transportējot un uzglabājot pārtiku, kā arī samazināt darbaspēka resursus ražošanas procesā;
Pārtikas rūpniecība ir otra lielākā apstrādes rūpniecības apakšnozare;
Pārtikas rūpniecībā baktērijas un raugus izmanto 4 galvenajos veidos.


Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register