Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:877301
 
Evaluation:
Published: 22.05.2014.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 12 units
References: Used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  ANOTĀCIJA    2
  ANNOTATION    3
  IEVADS    5
1.  TEORĒTISKĀ DAĻA    6
1.1.  RAUGA SĒŅU VISPĀRĒJS RAKSTUROJUMS    6
1.2.  RŪGŠANAS PROCESS    7
1.3.  FERMENTĀCIJAS PROCESS    7
1.4.  IESALA RAKSTUROJUMS    8
1.5.  ALUS KVALITĀTES VĒRTĒŠANAS KRITĒRIJI    9
2.  PRAKTISKĀ DAĻA    10
2.1.  MATERIĀLS UN METODIKA    10
2.1.1.  AS „Cēsu alus” laboratorijas raksturojums    10
2.1.2.  Pamata barotnes sastāvs    11
2.1.3.  Papildus ogļhidrātu substrāti    11
2.1.4.  Fermentācijas metode    11
2.1.5.  Rūgšanas galaproduktu sastāva kontrole    12
2.2.  REZULTĀTI, TO ANALĪZE    13
2.2.1.  Fermentācijas galaproduktu analīžu rezultāti    13
2.2.2.  Ogļhidrātu substrāta ietekme uz alkohola daudzumu fermentācijas galaproduktā    16
2.2.3.  Ogļhidrātu substrāta ietekme uz CO2 daudzumu fermentācijas galaproduktā    17
2.2.4.  Ogļhidrātu substrāta ietekme uz fermentācijas galaprodukta kaloritāti    18
2.2.5.  Ogļhidrātu substrāta ietekme uz fermentācijas galaprodukta skābumu    18
2.2.6.  Fermentācijas barotnes izmaksu analīze atkarībā no ogļhidrātu avota    19
  SECINĀJUMI    20
  IZZIŅAS AVOTI    21
Extract

Secinājumi
1. Maltozes papildus pievienošana fermentācijas barotnei palielina alkohola daudzumu un tas sasniedz 5,51%v/v.
2. Fermentācijā izmantotā rauga celms 48 stundās vissliktāk izmanto glikozi, un fermentācijas galaprodukts satur par 0,82 Kcal/100ml vairāk kā kontroles paraugs.
3. Barotnē ar glikozi, pēc fermentācijas, ir mazākais skābes daudzums, un tas ir 4,57.
4. Maltozes papildus pievienošana palielina alkohola daudzumu tikai par 0,22 tilpuma procentiem uz barotnes tilpumu, tādēļ ogļhidrātu papildus pievienošana nav ekonomiski izdevīga, ja fermentācija notiek tikai 48 stundas.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −7,48 €
Work pack Nr. 1339441
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register