Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:953079
 
Evaluation:
Published: 30.03.2012.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 3 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    1
1.  Rūgšana    2
1.1  Pienskābā rūgšana    3
1.2  Propionskābā rūgšana    5
1.3  Sviestskābā rūgšana    6
1.4  Spirta rūgšana    7
2.  Praktiskā daļa    8
2.1  Mīklas gatavošana    8
2.2  Piena raudzēšana    11
2.3  Etanola ieguve    13
  Secinājumi    14
  Izmantotā literatūra    15
Extract

Jau kopš senatnes cilvēce ir pazinuši un izmantojuši šo primitīvo enerģijas ieguves veidu- rūgšanu. Katrs ar to sastopas ikdienā, vismaz ar tās produktiem vai blakusproduktiem. Tieši šī iemesla dēļ bija vērts izvēlēties šo tēmu zinātniski pētnieciskajam darbam.
Šī tēma ir aktuāla, jo visi ar to sastopas ikdienā. Daudzi ikdienišķi produkti, kurus mēs lietojam, piemēram, maize nepastāvētu, ja šis process neeksistētu.
Darba mērķis ir uzzināt, kas tieši ir rūgšana, kādēļ tā notiek un kāds ir šī procesa gala produkts un kādi ir blakus produkti, kā to var lietot ikdienā.
Darba uzdevumi:
Noskaidrot, kas ir rūgšana;
Izpētīt rūgšanas paveidus;
Izpētīt kādi produkti rodas katra rūgšanas paveida beigās un kā to var izmantot sadzīvē;
Praktiski izmantot spirtrūgšanu un pienskābo rūgšanu;
Hipotēze: rūgšanas process ir atkarīgs no pieejamā ogļhidrātu daudzuma.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register