Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:340601
 
Evaluation:
Published: 24.02.2007.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 2 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Vispārējas ziņas par uzņēmumu    4
  Viesnīcas darbības praktiskā izpēte    9
  Ēdināšanas uzņēmumu ražošanas tehnoloģiskie procesi un iekārtas    14
  Vadības organizācija uzņēmumā    25
  Individuālais uzdevums    29
  Rezumējums    30
  Izmantotā literatūra    31
Extract

Ražošanas prakses mērķis ir nostiprināt iegūtas teorētiskās zināšanas, ka arī gūt praktiskās iemaņas viesnīcu un ēdināšanas uzņēmumu darba organizācijā. Mums bija jāiepazīstas ar uzņēmumu darba specifiku, ražošanas un apkalpošanas organizāciju, vadības un darba organizācijas pamatprincipiem.
Prakses vietai es izvelējos sava paziņa nesen atvērto hoteli- restorānu- „SESAME”, dibināto 2005. gada 30. jūnijā. Atrašanas vieta- Rīgā, Mūkusalas ielā 56.
Prakses atskaitē es atspoguļoju pēc izvērstās programmas- sekojošos jautājumus-
Vispārējas ziņas par uzņēmumu;
Viesnīcas darbības praktiska izpēte
(tai skaitā- uzņemšanas un saimnieciskā dienesta darbība);
Restorāna ražošanas tehnoloģiskie procesi un iekārtas;
Vadības organizācija uzņēmumā:
personāla vadība,
kvalitātes standarti,
mārketinga pasākumi,
sadarbība ar citiem uzņēmumiem,
finansu vadība;
Uzņēmuma SVID analīze.
Individuālais uzdevums ir noskaidrot tekstiliju izmantošanu, izvēli, tīrīšanas un kopšanas metodes un izmaksas.
Viesnīcas vadītāja- Ulrika Vanaga ļoti palīdzēja ar nepieciešamo informāciju izpildīt programmu pilnā apjomā, jo darba gaitā nav iespējams iepazīties ar daļu jautājumiem, saistītiem ar uzņēmumu darbības specifiku, it īpaši 4. programmas daļā- vadības organizāciju. Bija, protams, informācija, kuru vadītāja izpaust nedrīkstēja; tas attiecas, pirmkārt, uz cenu kalkulācijām, ražošanas potenciālu, ražotspēju. Bet, cik tas bija iespējams, es pilnā apjomā centējos aprakstīt visus jautājumus.
Pielikumā- ir reklāmas buklets, restorāna tehnoloģiskais plāns, istabas un vannas istabas tīrīšanas plāni.
SIA “SESAME” dibināts 2005. gada 30. jūnijā ar mērķi sniegt viesmīlības pakalpojumus viesu izmitināšanā un ēdināšanā. Viesnīca “SESAME” atrodas Rīgā, Mūkusalas ielā 56.
Uzņēmuma atrašanas vieta, pakalpojumi, mērķa grupas
Izvietojums ir ļoti izdevīgs, jo tas ir 5 minūšu brauciena attālumā no lidostas, no centrālās stacijas, no Vecrīgas un pasažieru ostas. Viesnīca labi pieejama ar sabiedrisko transportu. Mērķa auditorija vasarā- tūristi un ģimenes ar bērniem, bet ziemā- darījumu cilvēki (korporatīvie klienti) un firmas. Trīsstāvu ēkā izvietota viesnīca un restorāns. Ēkas pagalmā atrodas apsargājama autostāvvieta viesu transportam. Viesnīca “SESAME” piedāvā viesiem 17 labiekārtotus numurus, t.sk. 1 vienvietīgs, 13 divvietīgi un 3 luksusa numuri. Visi numuri aprīkoti ar kabeļtelevīziju, telefoniem ar izeju uz pilsētu, gaisa kondicionēšanu, regulējamu apkuri, WC, vannu/dušu, minibāriem un internēta pieslēgumu luksusa numuros. Reģistratūrā pieejami pasta, e-pasta, faksa nosūtīšanas, taksometra izsaukšanas un izziņu sniegšanas pakalpojumi. Viesnīca piedāvā istabu servisu, viesu bagāžas glabāšanu pēc izrakstīšanās no viesnīcas, seifu, papildus veļas mazgāšanas un ķīmiskās tīrīšanas pakalpojumus, kā arī auto īri, un transfēra pakalpojumus. Viesu brokastis tiek pasniegtas restorānā bufetes veidā.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register