Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:543634
 
Evaluation:
Published: 24.02.2014.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Degvīna vēsture    4
2.  Degvīna gatavošana    5
3.  Degvīna lietošana un sajaukšana ar citiem dzērieniem    7
5.  Latvijā patērētājiem pieejamās degvīna markas un to raksturojums    8
  Secinājumi    9
  Izmantotā literatūra    10
Extract

Stolitschnaya Vodka (40 %) ir pasaulē populārākā no Krievijas ražotajiem degvīniem ar vieglu augstas klases degvīnam raksturīgu buķeti.
Gorbatschow (37,5 %), ko ražo Vācijā, kuras ražošana uzsākta Vācijā 1921. gadā Krievijas emigranta uzņēmumā.

SECINĀJUMI
1. Lai pilnīgāk izjust degvīna garšu un smaržu, tad to pirms pasniegšanas atdzesē līdz 30C – 50C temperatūrai.
2. Neitrālais degvīns papildina citu alkoholisko dzērienu stiprumu, nemainot tā garšu.
3. Labs degvīns papildina arī zivju, gaļas un dārzeņu uzkodu garšas buķeti.
4. Degvīns nelielos daudzumos nav kaitīgs cilvēka veselībai, bet pat ieteicams, jo uzlabo cilvēka garastāvokli un asinsrites sistēmu.
5. Latvijā ir pieejamas pasaulē pazīstamākās degvīnu markas tādas kā Smirnoff, Absolut, Finlandia.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −6,98 €
Work pack Nr. 1337651
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register