Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:949541
 
Evaluation:
Published: 17.02.2014.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 5 units
References: Used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Vispārējs uzņēmuma raksturojums    4
  Ādažu čipsu produkcija    6
  Radošā vīzija    7
  Uzņēmuma mērķi un stratēģija    8
  Mārketinga mērķi un stratēģijas    10
  Ādažu čipsu aktivitātes    10
  Svid analīze    11
  Konkurenti    12
  Pielikums    13
Extract

Čipsi neaug kokos un tos arī neizzvejo no jūras. Īstenībā viss notiek šādi: Zemnieki iestāda zemē kartupeļus un gaida. Šo procesu nepārtraukti novēro agroservisa dienests. Rudenī, kad koku lapas ir sarkanas, no zemes tiek izrakti izaugušie kartupeļi. Tūlīt pat tie nonāk ekspertu rokās. Tālāk dodas tikai īpaši atlasīti apaļi kartupeļi ar lielu cietes un mazu cukura saturu. Iesaistās slepenā organizācija ar nosaukumu meristemaugu laboratorija. Tur pavairo labākos kartupeļus. No visām pasaules malām tiek savāktas labākās garšvielas. Garšas eksperti saspringtā darbā nosaka labākos maisījumus. Stingri tiek uzmanīts, lai nebūtu nekā, kas varētu draudēt veselībai. Viss tiek rūpīgi pierakstīts un tad norādīts uz iepakojumā materiāla. Apaļos kartupelīšus sagriež un cep. Karsto procesu nepārtraukti uzmana, visu pārbauda. Čipsu cienītāju labā strādā jaunākās tehnoloģijas. Tā, no zemes nonākuši, cilvēku uzraudzīti, liesmās rūdīti, dzimst „Ādažu čipsi”
„Ādažu čipsu” jaunie Mājas čipsi domāti diviem gadījumiem kad esi mājās un citur. Tālu prom vai vienkārši ciemos esot, paciņa Mājas čipsu gādās par mājas sajūtu. Savukārt mājās līdz galam var izbaudīt, mielojoties ar šiem īstajiem čipsiem, ko par augstākās klases sasniegumu padara:
• Īpaši atlasīti vislabākie Latvijas kartupeļi;
• Biezākās šķēlīte, kas ļauj pilnībā izbaudīt kraukšķīgā kartupeļu garšu.
Pie tam, šie čipsi ir apveltīti ar sevišķu garšu, krējums un pipari, cepti ar mīlestību, iepakoti ar gaumi un vispār – gatavoti kā mājās.

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register