Prakses laikā veiktie uzdevumi
• Virtuvē – trauku un glāžu spodrināšana, reizēm likšana trauku mazgājamā mašīnā, salvešu locīšana, netīro galdsegu un salvešu nogādāšana laundry un tīro galdsegu un salvešu paņemšana, viesmīļa darba galda kārtošana.
• Parka restorānā – galdu klāšana un pārklāšana brokastīm, pusdienām, vakariņām, netīro trauku novākšana restorānā un terasē, bufetes klāšana, papildināšana un novākšana, pasūtījuma pieņemšana, ēdienu un dzērienu pasniegšana, apkalpošana numuriņā.
• Minibāru papildināšana numuriņos.
• Kafijas pauzes, pēc tam to novākšana.
• Banketu uzklāšana un tajos sagaidīšanas dzērienu pasniegšana, trauku novākšana.
• Numuriņu uzkopšana.
• Sabiedrisko telpu uzkopšana
• Darbs veļas mājā.…