Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:127385
 
Author:
Evaluation:
Published: 02.04.2012.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 2 units
References: Used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
Ievads    3
Viesnīcas attīstības vēsture    3
Prakses laikā veiktie uzdevumi    4
Personāls    5
4.1  Apkalpojošā personāla pienākumi    5
4.2  Darbiniekam jāizpilda šādas prasības    5
Saimnieciskais dienests    6
Numuri    7
Ēdienu un dzērienu nodaļa    8
7.1  Ēdienu un dzērienu nodaļā strādā    8
7.2  Viesmīļa amata apraksts un noteikumi    8
7.3  Viesmīļu ārējais izskats    9
7.4  Maritim ēdienu un dzērienu karte    9
7.5  Ēdienu pasniegšana    10
7.6  Līgumi ar piegādātajiem    10
7.7  Maritim virtuve    10
Papildus pakalpojumi    11
Veļas kopšana viesnīcā    13
10  Viesu uzņemšanas un rezervēšanas dienests    14
11  Mārketings un reklāma    15
12  SVID analīze    16
13  Konferences un banketi    17
14  Piedāvājumi    18
14.1  SASILDIES RĪGĀ    18
14.2  BEZMAKSAS WI-FI    18
14.3  OPERAS PIEDĀVĀJUMS    18
14.4  LATVIEŠU PIRTS DIENA    18
14.5  SPA PIEDĀVĀJUMS    19
14.6  BOULINGA PIEDĀVĀJUMS DIVIEM!    19
14.7  NAKTSKLUBA PIEDĀVĀJUMS    19
14.8  ROMANTIKA RĪGA    19
15  Secinājumi, priekšlikumi    21
16  Izmantotā literatūra    22
17  PIELIKUMS    23
Extract

Prakses laikā veiktie uzdevumi

• Virtuvē – trauku un glāžu spodrināšana, reizēm likšana trauku mazgājamā mašīnā, salvešu locīšana, netīro galdsegu un salvešu nogādāšana laundry un tīro galdsegu un salvešu paņemšana, viesmīļa darba galda kārtošana.
• Parka restorānā – galdu klāšana un pārklāšana brokastīm, pusdienām, vakariņām, netīro trauku novākšana restorānā un terasē, bufetes klāšana, papildināšana un novākšana, pasūtījuma pieņemšana, ēdienu un dzērienu pasniegšana, apkalpošana numuriņā.
• Minibāru papildināšana numuriņos.
• Kafijas pauzes, pēc tam to novākšana.
• Banketu uzklāšana un tajos sagaidīšanas dzērienu pasniegšana, trauku novākšana.
• Numuriņu uzkopšana.
• Sabiedrisko telpu uzkopšana
• Darbs veļas mājā.…

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register