Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:141810
 
Evaluation:
Published: 10.10.2014.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 6 units
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Ievads    4
1.  Banketa tēmas apraksts    5
2.  Ielūgums    6
3.  Banketa pieteikuma lapa    7
4.  Banketa organizācija    8
4.1.  Uzņēmuma raksturojums    8
4.2.  Uzņēmuma raksturojums    9
4.3.  Zāles grafiskais attēlojums    10
4.4.  Zāles noformējums    11
4.5.  Ēdienkarte    12
4.6.  Galda servējums    13
4.7.  Galda servējums    14
4.8.  Banketa apkalpošanas veids    15
5.  Banketa aprēķini    16
5.1.  Ēdienu daudzuma aprēķins    16
5.2.  Pasūtījuma lapas    17
5.3.  Galda trauku un piederumu aprēķins    18
5.4.  Tehnoloģiskā karte    19
  Secinājumi    20
  Izmantotā literatūra    21
Extract

SECINĀJUMI
Šī darba mērķis bija iemācīties izstrādāt visu nepieciešamo banketa rīkošanai – izdomāt banketa tēmu, sastādīt ielūgumu un banketa pasūtījuma lapu, kā arī ēdienkarti un dzērienu karti, izdomāt banketa zāles iekārtojumu un noformējumu atbilstoši banketa tēmai, aprēķināt nepieciešamo produktu, trauku, galda piederumu, veļas, mēbeļu un apkalpojošā personāla daudzumu, kā arī izvēlēties piemērotāko banketa apkalpošanas veidu un atbilstošo galda servējumu.
Izstrādājot šo kursa darbu, esmu iemācījusies saplānot banketu, tā norisi un nepieciešamos resursus. Varu apgalvot, ka tas nav viegls darbs, bet gan ļoti atbildīgs un salīdzinoši grūts, jo ir jāpārzina noteikumi pareiza ielūguma, ēdienkartes un dzērienu kartes sastādīšanai, jāprot aprēķināt visu nepieciešamo veiksmīgai banketa norisei, kā arī jāprot izvēlēties viesu apkalpošanas veidu un pareizi uzklāt banketa galdu, ņemot vērā ēdienkartē esošos ēdienus. Bez zināšanām viesu apkalpošanā šeit neiztikt.
Manuprāt, banketu rīkošana ir interesants darbs, kas prasa kārtīgu un atbildīgu plānošanu, lai viss noritētu lieliski un viesi būtu apmierināti. Tagad, kad esmu apguvusi banketa rīkošanas pamatus, uzskatu, ka man izdotos plānot un vadīt šāda veida pasākumus bez sarežģījumiem

Author's comment
Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register