Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:223679
 
Evaluation:
Published: 05.02.2013.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Vispārējās ziņas par uzņēmumu    4
1.1.  Uzņēmuma organizatoriskā struktūra    4
1.2.  Ražošanas un apkalpošanas procesa raksturojums    6
1.3.  Produktu piedāvājumu raksturojums    6
1.4.  Izejvielu un saražotās produkcijas (pakalpojumu) tirgus    7
2.  Tehnoloģiskie procesi    9
2.1.  Izejvielu sagāde    9
2.2.  Izejvielu uzglabāšana    10
2.3.  Izejvielu pirmapstrāde    11
2.4.  Ēdienu gatavošana    14
2.5.  Gatavās produkcijas realizācija    18
2.6.  Atkritumu apsaimniekošana    19
3.  Sanitārhigiēniskās prasības uzņēmumā    21
3.1.  Tīrīšanas – dezinfekcijas režīms    21
3.2.  Telpu, iekārtu sanitārā stāvokļa un strādājošo personīgās higiēnas kontrole uzņēmumā    23
4.  Tehnoloģiskās iekārtas    24
4.1.  Speciālās tehnoloģiskās iekārtas    24
4.2.  Ražošanas telpu plāns ar iekārtu izvietojumu    27
  Secinājumi    31
  Priekšlikumi    32
  Izmantoto avotu saraksts    33
  Pielikumi    34
Extract

SECINĀJUMI
1. Ēdināšanas uzņēmumā tiek organizēts pilns ražošanas cikls – no izejvielu saņemšanas līdz patēriņa organizācijai uzņēmumā - tas ļauj pārraudzīt visu realizējamo produktu ražošanas procesu, nodrošinot to kvalitāti visos ražošanas posmos;
2. Uzņēmuma mērķauditorija ir jaunieši – boulinga apmeklētāji un restorāna apmeklētāji pusdienu ieturēšanai;
3. Uzņēmums ir noslēdzis līgumus par produkcijas piegādi, pārsvarā, ar tādiem uzņēmumiem un ražotājiem, kuri vienlaikus piedāvā dažāda veida produkciju, lai nodrošinātu izvēles iespējas, kā arī izejvielu esamību restorānā;
4. Uzņēmumā tehnisku iemeslu dēļ nav izveidota aukstumkamera vietā, kur tā ir paredzēta, līdz ar to izejvielas tiek uzglabātas ledusskapjos, kas ir izveidojis iekārtu daļēji nesaprotamu izvietojumu;
5. Izejvielu pieņemšanas vietā trūkst galds vai lete, uz kuras novietot atvesto produkciju;
6. Uzņēmumā izstrādātās tehnoloģiskās kartes ir nepilnīgas;
7. Mehanizācijas līmenis uzņēmumā ir vērtējams kā vidējs;
8. PVD inspektori pēdējās pārbaudes laikā konstatējuši, ka uzņēmums atbilst pārtikas apriti reglamentējošo normatīvo aktu prasībām, taču konstatētas neatbilstības, kas neietekmē pārtikas nekaitīgumu un drošumu;

PRIEKŠLIKUMI
• Izveidot aukstumkameru vietā, kur tā paredzēta vai pārplānot ledusskapju izvietoju telpā;
• Gaitenī, kurā tiek pieņemtas izejvielas novietot galdu vai leti izejvielu novietošanai.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register