Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:270386
 
Evaluation:
Published: 11.04.2013.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

5. Darba pienākumi:
1.1. Sagatavot visu nepieciešamo inventāru un traukus darbam.
5.2. Apkalpot klientus aiznesot ēdienkartes un veicot pasūtījumu.
5.3. Aiznest klientam visu nepieciešamo.
5.4. No galdiņiem novākt netīros traukus, un tos aiznest līdz mazgāšanas vietai.
5.5. Sākoties darba dienai notīrīt visus galdiņus, tāpat tas jādara visas dienas garumā, jāuztur kārtība.
5.6. Veikt darbības ar skaidus un bezskaidru naudu un strādāt ar kases aparātu.
5.7. Rododendru pārziedēšanas laikā jānoplūc pārziedušos ziedus.
5.8. Izskaidrot ēdienu un dzērienu savstarpējo saderību, ēdienu kulinārās un garša īpašības.

Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −3,98 €
Work pack Nr. 1331425
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register