Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:281331
 
Evaluation:
Published: 05.09.2011.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 4 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  SVINĪBU APRAKSTS    3
2.  BANKETA PASŪTĪJUMA VEIDLAPA    3
3.  BANKETA SCENĀRIJS    4
4.  BANKETAM PAREDZĒTĀS TELPAS    5
5.  GALDU UN GALDU VEĻAS APRĒĶINS    6
6.  BANKETA ĒDIENKARTE    7
7.  NEPIECIEŠAMAIS GALDA TRAUKU SARAKSTS    8
8.  BANKETA ORGANIZĀCIJAS PROCEDŪRAS SHĒMA    10
Extract

Sakarā ar sadarbības līguma noslēgšanu par produkcijas realizēšanu Eiropas Savienības valstīs, A/S „Dobeles dzirnavnieks” ,atzīmējot šo notikumu, tiks organizēts bufetes tipa bankets - furšeta tipa apkalpošana, viesi ieturēs maltīti stāvot kājās.
Pasākuma norises laiks paredzēts no plkst. 18:00 līdz 20.00. Plānotais viesu skaits banketā būs 30 cilvēku. Bankets tiks rīkots uzņēmuma konferenču zālē.
Ēdienu piedāvājumu galvenokārt sastādīs dažādas aukstās uzkodas, taču noslēgumā paredzēts pasniegt konditorejas izstrādājumu. Viesmīļa pienākumos ietilps uzklāt galdus un uzraudzīt, lai uz galda nebūtu tukšu trauku, papildināt galdu ar ēdieniem un dzērieniem, nomainīt individuālos traukos, ja tas nepieciešams, viesi pie galda apkalposies paši. …

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,98 €
Work pack Nr. 1316803
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register