Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:444612
 
Evaluation:
Published: 02.04.2009.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
Banketa raksturojums    1
II  Banketa apstākļi    1
III  Pasūtījuma pieņemšana    3
IV  Ēdienkarte    4
4.1  Viesu ēdienkarte    4
4.2  Ēdienkarte virtuvei    4
Trauku un inventāra saraksts    5
VI  Galda klāšanas secība un nepieciešanos galdu skaita aprēķins, galda klājuma shēma    5
6.1  Galda klāšanās secība    5
6.2  Galdu skaita aprēķins    6
6.3  Galda klājuma shēma    6
VII  Personāla saraksts    6
VIII  Banketa apkalpošanas plāns un pasākuma plāns    7
8.1  Banketa apkalpošanas plāns    7
8.2  Banketa pasākumu plāns    7
IX  Banketa ēdienu un dzērienu izmaksas    8
Kopējās banketa izmaksas    8
Extract

Bankets tiek rīkots pēc firmas (kurai ir jubileja: 10 gadi starptautiskā tirgū) pasūtījuma, kas nodarbojās ar ziedu vairumtirdzniecības pārdošanu. Kolektīvam, kas sastāv no 50 cilvēkiem.
Banketa veids: sēdošs ar daļēju apkalpošanu.

Apkalpošana notiks pēc krievu apkalpošanas metodes, kad ēdieni tiek pasniegti koplietošanas traukos, kuri tiek izvietoti galda vidū, un viesi paši izvēlās sev piemēroto ēdienu un porciju. Galds tiks iepriekš uzklāts ar individuālo galda klājumu, ņemot vērā pasūtījumu.

II Banketa apstākļi.

Bankets notiks Rīgā, Lubānas ielā 39a, kafejnīcās „Raiway” otrajā stāvā.
Banketa zāles raksturojums:

Banketa zālē ir laminēts grīdas klājums, sienas ir dekorētas ar koka klucīšiem, kas veido zālē dabīgo atmosfēru. Zālē atrodas arī deju laukums un bārs.
Banketu zāle ir piemēroti liela un plaša, ar caurspīdīgiem logiem, un gaismas klimata kontroles iekārtām. Zālē pie sienām ir izvietotās gleznas, ka dekora elements ar dabas skatiem un ainavām. Zāles apgaismojums ir dzidrs no griestos un sānos izvietotām gaismas ierīcēm. Gaisma ir maiga un nekaitinoša.
Zāles galdi veidoti no koka un ir pārklāti ar gaiši zaļiem galdautiem un paspilgtināti ar dzeltenām salvetēm, krēsli ar koka grebumu.
Banketā pārsvarā tiks izmantoti porcelāna šķīvji – balti un robaini pa malām. Un porcelāna trauki.
Ēdienkarti būs sastādījis pats klients, tā tiks rakstīta tāda veidā, lai būtu pieskaņota kopējai pasākuma atmosfērai un ērti lietojama un pārskatāma. Bankets tiks uzsākts ar auksto dārzeņu uzkodu un ka dzēriens tiks piedāvātas trīs veida sulas: apelsīnu, vīnogu un ābolu. Tad sekos karstais gaļas ēdiens, kuram klāt tiks piedāvāts vīns. Noslēgumā viesiem tiks piedāvāts piparmētru deserts ar šokolādi, kopā ar portvīnu. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register