Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:449016
 
Author:
Evaluation:
Published: 30.05.2018.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 10 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Definīcijas    4
  Vadlīnijas    5
1.  Higiēnas prasības    6
1.1.  Bioloģiskie piesārņotāji    6
1.2.  Fiziskie piesārņotāji    6
1.3.  Ķīmiskie piesārņotāji    6
2.  Dārzeņi un augļi    7
2.1.  Saldēšana    7
2.2.  Kaltēšana    7
2.3.  Marinēšana    7
2.4.  Skābēšana    7
2.5.  Sālīšana stiprajā sālījumā    8
2.6.  Tvaicēšana    8
2.7.  Konservēšana ar ķīmiskām vielām    8
3.  Graudi    9
3.1.  Putraimi    9
3.2.  Milti    9
3.3.  Makaroni    9
3.4.  Maizes izstrādājumi    10
4.  Garšaugi    11
4.1.  Kaltēšana    11
  Secinājumi    12
  Izmantotā literatūra    13
Extract

Secinājumi
1. Augu valsts produktu pārstrādē jāievēro konkrēti likumi un prasības, lai nodrošinātu atbilstošas kvalitātes produkciju.
2. Ēdināšanas uzņēmumos svarīgāka ir kvalitāte, nevis kvantitāte.
3. Pirms augu valsts produktu apstrādes jāveic to mazgāšana un šķirošana.
4. Produkti jāuzglabā atbilstošā temperatūrā, pievēršot uzmanību arī telpas/iekārtas mitrumam.
5. Kaltējot augļus un dārzeņus jāpievērš uzmanība tam, lai tie sasniegtu atbilstošu mitruma daudzumu.
6. Marinētie produkti nedrīkst būt saspiesti vai izšķīduši, un tiem jābūt dabīgajā produktu krāsā.
7. Kaltējot garšaugus jānodrošina tas, lai telpā nav mitrums un tieši saules stari. Telpai jābūt vēdināmai.
8. Personām, kuras ir saskarē ar pārtiku ēdināšanas uzņēmumā, ir jāveic atbilstošas veselības pārbaudes un jāievēro higiēnas prasības.
9. Telpai, kurā notiek pārtikas apstrādes procesi jābūt tīrai un dezinficētai, taču jāpievērš uzmanība, lai šie līdzekļi nenonāktu saskarē ar pārtiku.

Author's comment
Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register