Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:489277
 
Author:
Evaluation:
Published: 31.05.2010.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 10 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  SIA „Elizabetes centrs” raksturojums un piedāvātie pakalpojumi    4
1.1.  Bāri un restorāns    4
1.2.  Atpūta un izklaide    5
1.3.  Konferenču un pasākumu rīkošanas iespējas    5
1.4.  SVID analīze    5
1.5.  Viesnīcas mērķa grupas    6
1.6.  Viesu cikls viesnīcā    7
2.  Uzņemšanas dienests    9
2.1.  Vietu rezervēšanas process    9
2.2.  Viesa reģistrācijas process    9
2.3.  Viesa informācijas mape istabā    9
2.4.  Norēķināšanās    10
2.5.  Sadarbība ar citiem viesnīcas dienestiem    10
2.6.  Recepcijas izvietojums, darba vietas aprīkojums    11
  Secinājumi    11
3.  Ēdienu un dzērienu dienests    12
3.1  Viesu apkalpošana restorānā    12
3.2.  Viesu apkalpošana istabās    12
  Secinājumi un priekšlikumi    13
4.  Saimnieciskais dienests    14
4.1.  Darbinieku darba grafiks    14
4.2.  Viesu istabas    16
4.3.  Veļas aprite    17
4.4.  SD sadarbības uzņēmumi    17
  Secinājumi un priekšlikumi    17
5.  Pārējie viesnīcas dienesti    18
6.  Individuālais uzdevums    19
7.  Prakses dienasgrāmata    22
  Secinājumi    23
  Izmantotā literatūra    24
Extract

Ievads
Viesnīca ir uzņēmuma vai uzņēmējdarbības īpašumā vai nomā esoša viesu izmitināšanas un apkalpošanas mītne, kurā ir ne mazāk kā 10 numuri.
Savā darbā aprakstīšu četru zvaigžņu viesnīcu SIA „Elizabetes centrs”, kas atrodas Rīgā, Elizabetes ielā. Centīšos iepazīstināt ar viesnīcas darbu, mērķgrupām un tml. Vairāk es pievērsīšos tieši Saimniecības, Viesu uzņemšanas un Ēdienu un dzērienu dienestiem, kā arī pastāstīšu par dažādām gan negaidītām, gan jau laikus zināmām lietām, ar ko viesnīcai nākas tikt galā.
Manā individuālajā uzdevumā bija jāraksturo darbinieku kvalifikācija un izglītības līmenis Viesu uzņemšanas, Saimnieciskajā un Ēdienu un dzērienu dienestos, kā arī darbinieku daudzums katrā nodaļā.

1. SIA „Elizabetes centrs” raksturojums un piedāvātie pakalpojumi
Reval Hotel Elizabete ir moderna dizaina viesnīca pašā pilsētas sirdī, Elizabetes ielā pretī Vērmanes dārzam, kuru Latvijas tūrisma birojs nosaucis par “Labāko jauno viesnīcu” 2008.gadā. Viesnīcas skaisto fasādi un unikālo iekšējo pagalmu veido stikla, tērauda un raupja koka paneļu kombinācija, radot dinamisku un pievilcīgu struktūru. Viesnīcas interjera elementi un stils atspoguļo Rīgas un tās iedzīvotāju mūsdienīgo un moderni kosmopolītisko [2].
Viesnīcā Reval Hotel Elizabete pieejamas 228 modernas un plašas viesu istabas, kas iekārtotas atbilstoši jaunākajām modes tendencēm viesnīcu industrijā, divas pilnībā aprīkotas konferenču zāles, mūsdienīgs restorāns, moderni iekārtots Lobby bārs, kur rīdzinieki un pilsētas viesi var pavadīt laiku neformālā noskaņā. Viesu ērtībai pieejams arī fitnesa centrs un pazemes autostāvvieta[3].

1.1. Bāri un restorāns
Restorāns C.U.T. Creative Urban Taste – atrodas pirmajā stāvā. C.U.T. ir viesnīcas galvenais restorāns: katru rītu tajā ir brokastu zviedru galds viesnīcas viesiem, bet pēc tām tas ir atvērts pusdienām un vakariņām pēc a la carte ēdienkartes.
Restorāna ir 135 vietas un klientu vidū ir pastāvīgie viesnīcas iemītnieki, uzņēmēji un viņu darījumu partneri. Lai apmierinātu uzņēmēju vajadzības, pusdienām ir izdomāts 20 minūšu noteikums, kuru laikā bez ierunām uz jūsu galda jāatrodas pasūtītajam ēdienam. Minūtes nokavēšanās, un jūs pusdienojat bezmaksas! Restorāns piesaista ne tikai ar savu ērtu atrašanās vietu pilsētas centrā, bet arī ar patīkamu interjeru, bet galvenais – ar burvīgu virtuvi.
C.U.T. telpa ir sadalīta četrās zonās un atklāto vasaras terasi, kura atrodas viesnīcas iekšpagalmā. Katra zona ir savdabīgi radoša un attēlo mūsdienu dzīves stilu, aicinot jūs piesēst un nobaudīt maltīti neformālā atmosfērā, kura valda katrā C.U.T. stūrītī. Eiropas, Francijas un Itālijas virtuve.
Darba dienās: brokastu bufete no 07.00 – 10.30, pusdienu piedāvājums no 12.00 – 15.00, A la Carte 15.00 – 23.00. Sestdien: brokastu bufete no 07.00 -11.00, A la carte 12.00- 23.00. Svētdien: brokastu bufete no 07.00 -11.00 [4].
C.U.T. bārs atrodas pirmajā stāvā un piedāvā plašu alkohola, longdrinku un kokteiļu izvēli, kā arī dažādas gardas uzkodas. 33 vietu plašais bārs ir atvērts no pirmdienas līdz svētdienai no 9.00 – 1.00 [6].

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,48 €
Work pack Nr. 1229784
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register