Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:499191
 
Author:
Evaluation:
Published: 09.03.2011.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 3 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads   
  Kā uzņemt viesus no Francijas   
  Ēšanas ieradumi   
  Dzeršanas ieradumi   
  Franči iecienītākie restorāni un bāri   
  Ģērbšanās paradumi   
  Smēķēšana   
  Secinājumi   
Extract

Uzņemot viesus no Francijas, jāievēro, ka šais zemēs ēdienreizēs vienmēr pasniedz arī balto vai sarkano vīnu. Pēc otrā ēdiena daudzi fraņči mēdz iebaudīt sieru, bet pēc deserta- melnu kafiju. Pie otrā ēdiena atsevišķos traukos pasniedz svaigu kāpostu, tomātu, redīsu, gurķu un citu dārzeņu salātus. Viens no fraņču iecienītākajiem ēdieniem ir cepta bute. Nevajag aizmirst arī augļus.
Pirmajās brokastīs piedāvā augļu un dārzeņu sulas, olas, sieru, sviestu, omletes, arī omletei er ievārījumu, kefīru, biezpienu ar skābu krējumu, buljonus, kafiju, krēma kūciņas.
Pusdienās (ap pulkstens 12) piedāvā aukstas zivju vai citu jūras produktu uzkodas, mājputnu gaļas uzkodas, kā arī pildītus vai sautētus dārzeņus. Pasniedz arī viegli gatavojamus siltos ēdienus.
Vakariņās (no pulkstens 18-19) var piedāvāt visdažādākās uzkodas. Pirmajā ēdienā – dzidros liellopa gaļas buljonus un biezeņzupas, no kurām Francijā visiecienītākā ir sīpolu un tomātu biezeņzupa, kā arī dažādas zupas ar piedevām- borščus, soļankas un citas.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register