Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
14,20 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:509346
 
Author:
Evaluation:
Published: 07.11.2014.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 6 units
References: Used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    3
1.  ĒDINĀŠANAS UZŅĒMUMA RAKSTUROJUMS    4
2.  APMEKLĒTĀJU SKAITA APRĒĶINS    6
3.  SORTIMENTA MINIMUMA SASTĀDĪŠANA    8
4.  PORCIJU SKAITA APRĒĶINS    10
5.  ĒDIENKARTES SASTĀDĪŠANA    12
6.  ĒDIENU TEHNOLOĢISKO KARŠU SASTĀDĪŠANA    14
7.  ĒDIENU PAŠIZMAKSAS APRĒĶINS    28
8.  ĒDIENU SORTIMENTA IZVĒRTĒJUMS    29
9.  DIENĀ NEPIECIEŠAMO IZEJVIELU DAUDZUMA APRĒĶINS    32
10.  PĀRTIKAS PRODUKTU PREČZINISKAIS RAKSTUROJUMS    34
  SECINĀJUMI    37
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    38
Extract

SECINĀJUMI
Izstrādājot, ēdināšanas uzņēmuma, tehnoloģiskā procesa norises dokumentāciju, jāņem vērā dažādi kritēriji, piemēram, ēdināšanas uzņēmuma tips, atrašanās vieta, apkalpošanas veids, blakus esošo ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums un citas iezīmes.
Ēdienkarte ir viens svarīgākajiem ēdināšanas uzņēmumu raksturojošiem lielumiem, tāpēc jāizvērtē, kādi ēdieni būtu vispiemērotākie, lai tos varētu prasmīgi pagatavot un piedāvāt par atbilstošu un pieņemamu cenu. Veiksmīgas ēdināšanas uzņēmuma darbības pamatā ir veiksmīgi izstrādāta ēdienkarte un tehnoloģiskā dokumentācija
Ēdienkarte sastādīta vasaras sezonai Izmantojot ēdienkartē iekļauto informāciju tiek veikta pārējā dokumentācija – rēķinātas tehnoloģiskās, kalkulācijas kartes, nepieciešamais izejvielu daudzums, veidotas tehnoloģiskās shēmas u.c.
Kalkulācijas kartes nodrošina informāciju par ēdiena izejvielu izmaksām, lai vadoties pēc tām uzņēmums izstrādātu savu cenu politiku. Nepieciešamais izejvielu aprēķins nodrošina atbilstošu pārtikas produktu pasūtījumu veikšanu. Tehnoloģiskās tiek veidotas, lai nodrošinātu ātru un nemainīgu ēdienu gatavošanas kvalitāti uzņēmumā. Ēdienu izvērtēšana pēc kvalitātes un pieprasījuma kritērijiem nodrošina ēdienkartes un gatavošanas procesa uzlabošanu.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −-2,80 €
Work pack Nr. 1344808
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register