Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:642034
 
Author:
Evaluation:
Published: 06.01.2009.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 3 units
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Vispārējas ziņas par uzņēmumu    4
2.  Tehnoloģiskie procesi    7
2. 1.  Izejvielu sagādes organizācija    7
2. 2.  Izejvielu pirmapstrāde    9
2. 3.  Ēdienu gatavošana    10
2. 4.  Gatavās produkcijas kvalitātes pārbaude    14
2. 5.  Gatavās produkcijas realizācija    15
3.  Sanitārhigiēniskās prasības uzņēmumā    18
4.  Tehnoloģiskās iekārtas    21
4. 1.  Speciālās tehnoloģiskās iekārtas    21
4. 2.  tehnoloģiskā procesa nodrošinājums    23
  Secinājumi un priekšlikumi    25
  Izmantotā literatūra    26
Extract

Par trešā kursa prakses vietu izvēlējos SIA „VDT” viesu nams – kafejnīca „Province”, kas atrodas Cēsīs. Tas ir viens no iecienītākajiem ēdināšanas uzņēmumiem gan vietējo iedzīvotāju, gan tūristu vidū. Uzņēmums ir tikai 5 gadus jauns, bet ļoti stabils.
Prakses mērķis ir iegūt izpratni par tehnoloģisko procesu norisi un vadību, kā arī nostiprināt iegūtās teorētiskās zināšanas praksē.
Prakses uzdevumi bija:
iegūt vispārējās ziņas par uzņēmumu;
izpētīt tehnoloģisko procesu norisi, to vadīšanu un kontrolēšanu;
izpētīt sanitārhigiēniskās prasības uzņēmumā;
iegūt informāciju par tehnoloģiskajām iekārtām, tehnoloģisko procesu plūsmām.
Prakses atskaite sadalīta 4 lielās nodaļās ar apakšnodaļām:
1.Pirmā vispārīgā daļa sniedz informāciju par kafejnīcu, tās atrašanas vietu, organizatorisko struktūru, mērķa grupu utt.
2.Otrajā nodaļā ir aprakstīts viss tehnoloģiskais process, sākot ar izejvielu pirmapstrādi, p/f sagatavošanu, ēdienu gatavošanu, tās kvalitātes pārbaudi un kontroli, beidzot ar gatavās produkcijas realizāciju.
3.Trešā nodaļā aprakstītas sanitārhigiēniskās prasības uzņēmumā, mazgāšanas-dezinfekcijas līdzekļi, to lietošanas biežums.
4.Pēdējā nodaļā ir ražošanas telpu iekārtu saraksts.
Darbu noslēdzot ir izdarīti secinājumi un doti priekšlikumi.
Ierodoties uzņēmumā, iepazinos ar tā drošības un sanitārhigiēnniskajiem noteikumiem, pildīju visus uzticētos pienākumus un izjutu lielu atbildību.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −6,48 €
Work pack Nr. 1142878
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register