Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
21,48 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:727958
 
Author:
Evaluation:
Published: 18.03.2015.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 2 units
References: Used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  UZŅĒMUMA IZVEIDES EKONOMISKAIS PAMATOJUMS    4
2.  UZŅĒMUMA RAKSTUROJUMS    6
2.1.  Informācija par uzņēmumu    6
2.2.  Apmeklētāju raksturojums    7
2.3.  Ēdienkarte    10
3.  IZEJVIELU UZGLABĀŠANAS VIETU APRĒĶINS    13
3.1.  Sauso produktu noliktavas aprēķins    13
3.2.  Ledusskapju tilpuma aprēķins    16
4.  IZEJVIELU PIRMAPSTRĀDE    21
4.1.  Sakņu p/a līnijas aprēķins    21
4.2.  Gaļas-zivju p/a līnijas aprēķins    23
5.  ĒDIENU GATAVOŠANA    28
5.1.  Aukstā ceha aprēķins    28
5.2.  Karstā ceha aprēķins    31
6.  BĀRA APRĒĶINS    43
7.  TRAUKU MAZGĀŠANAS TELPA    45
8.  SANITĀRO TELPU APRĒĶINS    48
8.1.  Tualetes, dušas    48
8.2.  Uzkopšanas inventāra telpas aprēķins    49
9.  PERSONĀLA TELPU APRĒĶINS    51
10.  ADMINISTRATĪVO TELPU APRĒĶINS    53
12.  APMEKLĒTĀJU TELPU APRĒĶINS    55
12.  TEHNOLOĢISKĀ PROJEKTA SKICE    57
13.  RAŽOŠANAS DARBA ORGANIZĀCIJAS RAKSTUROJUMS    63
  Secinājumi    66
  Izmantotās literatūras un informācijas avotu saraksts    67
Extract

SECINĀJUMI
1. Uzņēmumam ar laiku, iespējams, būs lielāka noslodze, jo paredzēts, ka senioru ciemu apdzīvos aizvien vairāk cilvēku.
2. Uzņēmumam ir tikai viens kopīgs p/a cehs, kurš iedalās divās līnijās – gaļai, zivīm un sakņu dārzeņiem, jo to apstrādājamais daudzums nav tik liels, lai izdalītu atsevišķas telpas.
3. Dārzeņu un augļu p/a operācijas veic aukstajā ceha, jo to apstrādājamais daudzums arī ir neliels.
4. Karstais un aukstais cehs ir savstarpēji savienots, lai darbiniekiem būtu ērtāka produktu apstrāde un ēdienu gatavošana, pārvietošanās pa tiem.
5. Apmaklētāju zālē ir paredzētas divas durvis uz ražošanas telpām, vienas priekš netīrajiem traukiem un otras gatavajiem ēdieniem, šādā veidā nodrošinot to nekrustošanos.
6. Uzņēmumam nācās izvēlēties sadzīves ledusskapjus, jo profesionālie ledusskapji bija ar pārāk lielu tilpumu.
7. Kopejā nepieciešamā telpu platība uzņēmumam ir 200.86 m2, kas ir par 45.57 m2 lielāka nekā aprēķināta, tas ir pamatojams ar to, ka darba rēķinos netika ņemti vērā gaiteņi, kā arī veidojot skici, viss bija jāsaliek tā, lai uzņēmumam būtu ērta un parocīga pārvietošanās.
8. Izstrādājot ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģisko projektu un skici ir iegūtas jaunas zināšanas, kas noderēs tālāk nākotnē ejot restorānu praksi.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −27,19 €
Work pack Nr. 1347381
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register