Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:804530
 
Author:
Evaluation:
Published: 01.03.2013.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 9 units
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Personāla atlases būtība    5
1.1.  Personāla atlases raksturojums    6
2.  SIA „ Premier Restaurant Latvia”    8
2.1.  SIA „ Premier Restaurant” jeb McDonald vēsture    8
2.1.  SIA „ Premier Restaurant Latvia” - Daugava darbības vispārējais apraksts    9
3.  Uzņēmuma SIA „ Premier Restaurant Latvia” – Daugava, personāla atlase un to pilnveides iespēju analīze    10
3.1.  Pētījumu metadoloģija    10
3.2.  Personāla atlases pilnveides nepieciešamības izpēte    11
  Secinājumi un priekšlikumi    23
  Izmantotā literatūra    25
  PIELIKUMS    26
Extract

Secinājumi un priekšlikumi
Secinājumi
1. Personā atlases būtība sakrīt ar izstrādātajām metodēm. Personāla atlase ir viens no viss galvenākajiem darba procesiem.
2. Personāla atlase metodes palīdzību var izveidot spēcīgu un kvalitatīvu darbinieku komandu, jebkurā darba vidē.
3. Brīvās vakances kritēriju uzdevums ir iepazīstināt jaunos darbiniekus ar uzņēmumā notiekošo un nepieciešamajām iemaņām.
4. Darbinieki ir viens no svarīgākajiem darba resursiem. Darbinie ir uzņēmuma seja, kas palīdzēs piesaistīt vēl vairāk vēlējošos strādāt un arī klientus.
5. Mūsdienās ir ļoti svarīgi gūt klientu un darbinieku atzinumus par uzņēmumu tas veicina pozitīva tēla veidošanos.
6. Komandas darbs ir ļoti būtiska mūsdienu uzņēmumos, jo tas ir veiksmīgs risinājums, kā uzlabot klientu attieksmi pret uzņēmumu.
7. Komunikācijā ar vadītājiem ļoti liela nozīme, jo ar tās palīdzību darbiniekam būs vieglāk adaptēties jaunajā darba vidē.
8. Jebkura atlases veids, kas tiek izmantots ir veicināts, lai papildinātu uzņēmuma darbinieku trūkumu. Tās mērķis ir sniegt darbu jauniem kandidātiem un nenoslogot jau esošos darbiniekus
9. Konkurence ir jāuztver pozitīvi, jo tas ir viens no faktoriem, kas liek strādāt jaunajiem un jau esošajiem darbiniekiem, kas veicina attīstīties un pilnveidoties.
10. Ja uzņēmums piedāvās darbiniekiem ik pēc kāda laika aizpildīt aptaujas anketu par darbu savā uzņēmumā, tas radīs labu priekšstatu par uzņēmumu.
11. Lai SIA „Premier Restaurant Latvia” – Daugava kļūtu vēl veiksmīgāks, nepieciešams uzlabot atlases metodes.

Priekšlikumi
1. Līdzšinējie personāla atlases metodes uzņēmumā SIA„Premier Restaurant Latvia” – Daugava, ir jāuzlabo un īpašu uzmanību veltot iekšējās atlases metodēm.
2. Sadarbojoties un runājot ar darbiniekiem, palielināsies darbinieku uzticība uzņēmumam, kas veicinās kvalificētu pakalpojumu sniegšanu un restorāna popularizēšanu.
3. Uzņēmumam nepieciešams uzlabot adaptācijas periodu darbiniekiem, lai būtu vieglāk strādāt un tas veicināt labu motivāciju
4. Lai nodrošinātu darbinieku motivāciju uzņēmumā nepieciešams pārskatīt bonusus, kurus sniedz uzņēmums.
5. Uzņēmumam SIA„Premier Restaurant Latvia” – Daugava nepieciešams regulāri veikt darbinieku pārbaudi, lai darbinieku būtu kompetenti palīdzēt un sniegt atbildes klientiem.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −6,48 €
Work pack Nr. 1330304
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register