Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:905075
 
Author:
Evaluation:
Published: 01.03.2011.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 1 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Ievads    3
2.  Aprīkojuma apraksts    3
2.1.  Blenderi, mikseri un šeikeri    3
2.2.  Bāra karote    4
2.3.  Bāra stampiņa    4
2.4.  Ledus stangas    4
2.5.  Mērglāzes    4
2.6.  Dozatori    4
2.7.  Pudeļu geizeri, uzmavas    5
2.8.  Augļu nazis    5
2.9.  Sulas spiede    5
3.  Pētījums    5
4.  Jautājumi un atbildes    7
4.1.  Gemoss    7
4.2.  Bārmenis bārā „Shot caffe”    8
  Izmantotās literatūras saraksts    8
  Pielikums    9
Extract

Aprīkojuma apraksts
Blenderi, mikseri un šeikeri
„Blenderis ir elektriska ierīce, kura sastāv no motora, stikla vai plastmasas krūzes ar vāciņu. Svarīgākā detaļa blenderim ir asmens, kas milzīgā ātrumā smalcina ogas, augļus, dārzeņus, kā arī citus produktus un sajauc tos vienotā masā ar citiem receptē paredzētajiem komponentiem. Profesionāliem blenderiem ir iespēja regulēt asmeņu apgriezienu ātrumu, kā rezultātā ir iespējams panākt vēlamo kokteiļa konsistenci. Ļoti populāri ir blenderī pagatavotie Frozen kokteiļi. Tie ir kokteiļi ar smalcinātu ledu.
Mikseris(sk.3.piel.) elektriska ierīce vairāku komponentu sajaukšanai, bez ledus, vienotā hramoniskā masā. Īpaši noderīgs mikseris ir kokteiļu pagatavošanai no grūti savienojamiem komponentiem tādiem kā krējums, ola, kefīrs paniņas, saldējums un līdzīgiem.Kokteiļu pagatavošana mikserī ir daļēji līdzīga kokteiļu pagatavošanai blenderī, taču mikserim nav asmeņu kas smalcina augļus un ogas. Kokteiļus, kurus ir paredzēts pagatavot blenderī nevar pagatavot mikserī. der zināt, ka kokteilis pagatavots mikserī būs daudz gaisīgāks, nekā ja tas būtu pagatavots blenderī.
Šeikers (Shake no angļu vārda „kratīt”) paredzēts savstarpēji grūti savienojumu komponentu (ola, krējums, medus un līdzīgi produkti) sajaukšanai vienotā, harmoniskā masā, kā arī lai vienkārši atdzesētu vienu vai vairākus komponentus. …

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −3,98 €
Work pack Nr. 1312711
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register