Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:482139
 
Evaluation:
Published: 19.04.2010.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Uzņēmuma vēsture    4
  Ražošanas veida izvēle    5
  Ražošanas daļa    6
  Ražošanas vadītāja funkcionālie pienākumi    6
  Ražošanas uzņēmuma galvenie pienākumi    6
  Ražošanas struktūra uzņēmumā    7
  Pārvaldes struktūra    8
  Maizes ceha organizatoriska struktūra    9
  Ražošanas plānošana    10-11
  Ražošanas programmas plānošana    12
  Tehnoloģiska procesa shēma siera cepumiem    13
  Sagādes daļa    14-15
  Galvenie uzdevumi    14-15
  Piegādātāji    16-18
  Realizācijas daļas funkcionālie pienākumi    19
  Realizācijas daļas pārvaldes struktūra    20
  Pārdošanas procesa shēma    21-22
  Pieprasījumu un piedāvājumu analīze uzņēmumā    23
  Līgumu slēgšanas kārtība    24
  Reklāmas pasākumi    25-26
  Preču pasūtītāji – pircēji    27
  Realizētas produkcijas uzskaite uzņēmumā    28
  Secinājumi un priekšlikumi    29
  Informācijas avoti, literatūra    30
Extract

Katram uzņēmumam svarīga īpašība ir spēja reaģēt uz pārmaiņām apkartēja vidē un ka arī uzņēmumam jāražo sabiedrībai vajadzīgo produkciju, tāpēc tam nepieciešamas ekonomiskas zināšanas. Tirgus ekonomiskas apstākļos izdzīvos tas, kurš paredz un kompetenti noteiks tirgus prasības izveidos un organizēs tādu produkcijas ražošanu, kura būs pieprasīta un nodrošinās uzņēmumam ienesīgumu. Šīm nolūkam uzņēmumam ir jāprot paredz, plānot un sastādīt sava uzņēmuma ražošanas programmu un nepārtraukti meklēt savas produkcijas pašizmaksas pazemināšanas iespējas.
Izvēloties ražošanas veidu jāņem vērā produkta noieta iespējas, izejvielu un materiālu sagādes iespējas, tehnoloģisko iekārtu īpatnības, noliktavu saimniecība.
Katrā uzņēmumā svarīga īpašība ir spēja reaģēt uz pārmaiņām apkārtējā vidē un situācijā. Tirgus ekonomikas apstākļos izdzīvos tas, kurš pareizi un kompetenti noteiks tirgus prasības, izveidos un organizēs tādu produkcijas ražošanu, kura būs pieprasīta un nodrošinās uzņēmuma ienesīgumu.

Akciju sabiedrības galvenie darbības virzieni ir maizes un konditorejas izstrādājumu ražošana un tirdzniecība. Pašlaik sertificēti 232 izstrādājumi. Galvenie produkcijas veidi: maize un maizes izstrādājumi rudzu, kviešu, rudzu - kviešu maize, smalkmaizīšu izstrādājumi, barankas, sausbaranciņas un sausiņi konditorejas izstrādājumi - tortes, ruletes, kūkas, kēksi, cepumi Firmas veikalos tiek realizēti 12% no saražotās produkcijas, pārējie klienti ir vairumtirdzniecības bāzes, lielveikali, budžeta organizācijas u. c. 1999. gadā 7% no kopējā apjoma sastādīja eksports, šobrīd tas ir pieaudzis līdz 9%. A/S "Vidzemes maiznīca" eksportam piedāvā sekojošu produkciju –
sausbaranciņas, barankas, sausiņus, cepumus un Borodinas maizi.
Uzņēmuma nākotnes plāni saistās ar veselīgu produktu ražošanu. Sadarbībā ar Latvijas Diētas Ārstu asociāciju ir uzsākta veselīgu produktu ražošana, kura jau ir saņēmusi pircēju pozitīvas atsauksmes. (Visus attēlu parugus sk. pielikumos.)…

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register