Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:289419
 
Author:
Evaluation:
Published: 17.01.2011.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

ĒDIENREIZES
Galvenā maltīte- pusdienas (no 12.00-14.00)
Sastāv no 3 ēdieniem un noslēdzas ar augļiem
Oficiālās vakariņas= dienas galvenā ēdienreize

TIPISKIE ĒDIENI
Kausēts siers ar baltvīnu vai ķiršu degvīnu, ēd ar maizes kubiciņiem;
Brokastīs parasti- saldinātas grauzdētas auzu pārslas ar riekstiem un rozīnēm;
Gardums- baltā desa ar sautētiem sīpoliem un apaļmaizīti.

TIPISKI DZĒRIENI
Pirms maltītes- var būt vīns, vermuts
Pēc maltītes- vīni ar ārstniecības vai aromātiskajiem augiem, degvīni
Tosts: Prost (Prozit);
Franciski- a votre sonte (uz Jūsu veselību)
Itāliski runājošajiem- salute

BIZNESA KULTŪRA
Jābūt līdzi daudz vizītkartēm
Vizītkartē jānorāda- akadēmiskais grāds
Pieļaujamas vizītkartes angļu valodā
Aploksnes atver tikai adresāts (pat ja adresātam ir privātsekretārs)

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register