Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:115484
 
Author:
Evaluation:
Published: 30.03.2016.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 3 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Literatūras apskats    4
1.1.  Vīna gatavošanas process    4
1.3.  Augļu- ogu vīnu gatavošanas tehnoloģija    5
1.4.  Sulu gatavošana raudzēšanai    5
1.5.  Kā notiek rūgšana    5
1.6.  Rūgšanai labvēlīgi apstākļi    6
1.7.  Fermentācija    7
1.8.  Vīna raugi    8
1.9.  Vīna mikrobioloģiskā kontrole    9
2.  Materiāli un metodes    10
3.  Pētījuma Rezultāti    13
4.  Secinājumi    15
5.  Izmantotā Literatūra    16
  Pielikums    17
Extract

4. SECINĀJUMI
1. Raugam kā jebkuram dzīvam organismam, lai tas ātri, intensīvi augtu un strauji vairojoties, vīnā saražotu vajadzīgo alkohola daudzumu, nepieciešami noteikti apstākļi .
2. Rauga darbībai optimālā temperatūra ir 20-25 0C. Ļoti svarīgi ir uzturēt pēc iespējas nemainīgāku temperatūru, jo raugam nepatīk straujas temperatūras svārstības.
3. Cukuri ir vielas ar kurām raugi barojas. Pārāk liela cukura koncentrācija raugam var būt kaitīga. Raugs var beigt darbību un pat aiziet bojā.
4. Raugu šūnu aktivitāte fermentācijas procesā ābolu sulā ir atkarīga no temperatūras, barības vielām, pH. Sulā, kur tika pievienots cukurs rūgšana notika intensīvāk, un dzīvo šūnu skaits sākumā pieauga, bet sulā, kur cukurs netika pievienots dzīvo šūnu skaits sākumā samazinājās, tas skaidrojams ar to, ka raugiem pietrūka barības vielu ar kuru palīdzību tie spēj vairoties.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,48 €
Work pack Nr. 1353209
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register