Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:122820
 
Author:
Evaluation:
Published: 31.03.2011.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Tehnoloģiskās kartes sastādīšana

Darba mērķis
1. Nostiprināt audzēkņu zināšanas par tehnoloģisko dokumentāciju
2. Iemācīties sastādīt tehnoloģisko karti

Darba uzdevums
1. Pēc dotās receptūras satādīt ēdiena/konditorejas izstrādājuma tehnoloģisko
karti 35 porcijām
2. Uzzīmēt ēdiena gatavošanas tehnoloģisko shēmu vai uzrakstīt ēdiena gatavošanas gaitu

Metodiskie norādījumi darba veikšanai

1. Aprēķinus apkopot pēc dotā parauga izveidotajā tabulā
1. Aprēķinus veikt izmantojot Microsoft Office Excel programmu, ievadot formulas.

Darba apjoms
2 stundas

Nepieciešamie materiāli
ēdienu receptes

TEHNOLOĢISKĀ KARTE NR.
Gatavošanas tehnoloģija

8. Kartupeļu zupa ar gaļas frikadelēm
Pagatavo kaulu buljonu. Gatavā buljonā liek vārīties vidējos kubiņos sagrieztus kartupeļus.
Kad kartupeļi ēšanas gatavībā, pievieno apceptas garšsaknes kopā ar tomātu biezeni. Vārīšanas beigās pievieno sāli, garšvielas. Pasniedzot zupai pievieno atsevišķi tvaicētas frikadeles, zaļumus

Frikadeles – gaļai izdara pirmapstrādi, izmaļ 2 reizes.
Otreizējās malšanas laikā pievieno apceptus sīpolus. Samaltajai masai pievieno ar sāli sakultas
olas, ūdeni, smalkos piparus, masu sastrādā. Veido frikadeļu pusfabrikātus (1 cm diametrā).



Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −0,20 €
Work pack Nr. 1240703
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register