Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:148432
 
Author:
Evaluation:
Published: 20.12.2011.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Pārtikas produktu ražošanas tehnoloģija    4
2.  Izejvielu raksturojums    5
3.  Tehnoloģiskā procesa parametri    6
4.  Galveno tehnoloģisko procesu pamatojums    8
5.  Produktu attīstības posms    10
5.1.  Kvalitātes rādītāju pamatojums    10
6.  Gatavās produkcijas sagatavošana realizācijai    11
6.2.  Informācija uz iepakojuma    11
6.1.  Cūkgaļas šašlika iepakošanas materiāli, to raksturojums    11
  Secinājumi    12
  Izmantotā literatūra    13
Extract

Kā pamatizejvielu šašliku ražošanai izmanto atdzesētu cūkgaļu un saldētu gaļu. Izejvielas tiek piegādātas atdzesētas. Izejvielu pieņemšanu īsteno trīs cilvēki: noliktavas pārzinis, meistars un veterinārais ārsts. Pieņemot gaļu tiek pārbaudīts veterinārais sertifikāts. Gaļu, ko piegādā uzņēmumam pārbauda veselības marķējumu, veic pārbaudi šofera un transporta atbilstībai prasībām ( tarai un konteineriem, transportam, ko izmanto produktu pārvadāšanai, jābūt tīram, un tam jābūt labā kārtībā, lai aizsargātu pārtikas produktus no piesārņojuma.
Transportam ar kuru piegādā gaļu ir jānodrošina nemainīga temperatūra 0…+40C. Temperatūras kontroli transportēšanas laikā veic saskaņā ar termoprogrammu.
Gaļai veic organoleptisko kontroli, nosakot ārējo izskatu, gaļas krāsu, smaržu, treknumu-vizuāli, pārbaudot realizācijas termiņu un marķējumu. Izmēra gaļas temperatūru 6 cm dziļumā, tai jābūt ne augstākai par 0...+40C. Nosaka gaļas pH, kam jābūt robežās no 5,7 līdz 6,3.Derīguma termiņš atdzesētai izejvielai 6 diennaktis.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register