Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
6,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:248287
 
Evaluation:
Published: 06.10.2014.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Ēdienu gatavošanas tehnoloģiskā shēma
Tehnoloģiskā shēma sastāv no divām daļām:
- ielikumu norma dažādam porciju daudzumam;
- ēdienu gatavošanas process.
Gatavošanas procesu ēdieniem norāda shematiski, norādot galvenos režīmus un veicamās operācijas tehnoloģiskā secībā.

Shēmas sastādīšana:
• shēmu sastāda vertikāli, no augšas uz leju;
• augšējā rindā norāda bruto produktu sarakstu;
• ”centrālo asi” cenšas izkārtot zem galvenā pamatprodukta;
• „bultiņu” savienojuma vieta norāda produktu sajaukšanu;
• ja pēc produkta pievienošanas notiek kāda būtiska operācija, to nosauc ( cepšana, malšana, panēšana u.t.t);
• operācijām, kas saistītas ar termiskiem procesiem, norāda temperatūru un apstrādes ilgumu;
• norāda ēdienu pasniegšanas veidu, traukus, piedevas( var rakstīt kā piezīmi);
• norāda ēdiena kritisko punktu, uzglabājot (KKP).

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register