Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:249017
 
Author:
Evaluation:
Published: 12.02.2015.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Ēdienu uzglabāšana pirms pasniegšanas
Fizikālais – □
Ķīmiskais – ∆
Mikrobioloģiskais piesārņojums – ○
Baktēriju vairošanās

Karstos ēdienus uzglabā +60°C vai augstākā temperatūrā.
Aukstos ēdienus uzglabā +10°C vai zemākā temperatūrā (optimālā +4°C)

Uzglabāšanas ilgums.
Noslēgti trauki.

Temperatūras kontrole pirms ēdienu izsniegšanas 1 reizi nedēļā.

Pavārs

Ievērot uzglabāšanas laiku.

Mērījumi fiksēti tabulā „Produktu gatavošanas un realizācijas laika temperatūras kontrole”.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register