Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
12,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:255070
 
Author:
Evaluation:
Published: 22.04.2013.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 23 units
References: Used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Uzņēmuma izveides ekonomiskais pamatojums    4
2.  Uzņēmuma raksturojums    5
3.  Ražošanas jaudas    6
3.1.  Apmeklētāju raksturojums    6
3.2.  Ēdienkarte    7
4.  Izejvielu uzglabāšana    9
4.1.  Noliktavu laukuma aprēķins    11
4.2.  Ledusskapja tilpuma aprēķins    13
5.  Izejvielu pirmapstrāde    16
5.1.  Augļu un dārzeņu pirmapstrāde    16
5.2.  Gaļas cehs    18
6.  Ēdienu gatavošana    21
6.2.  Aukstais cehs    21
7.  Karstais cehs    25
8.  Bāra aprēķini    32
9.  Zāles trauku mazgātavas aprēķins    33
10.  Administratīvās telpas laukuma aprēķins    34
11.  Personāla telpu aprēķins    35
12.  Apmeklētāju telpu aprēķins    37
  Uzņēmuma telpas un to platība    38
  Literatūras saturs    42
Extract

2. Uzņēmuma raksturojums
Uzņēmuma veids – atklāta tipa ēdināšanas uzņēmums – Krogs;
Atrašanās vieta - Krogs „Dimanti” atradīsies Jūrmalā, Kauguros, pašā centrā, ļoti pamanāmā un pieejamā vietā, Talsu šosejā 27 . Uzņēmums atradīsies ļoti izdevīgā vietā, jo iebraucot Kauguros pa Talsu šoseju tas uzreiz būs pamanāms, un piekļuve arī nebūs sarežģīta gan piegādātājiem, gan atkritumu izvedējiem, gan arī klientiem. Krogs „Dimanti” atradīsies stundas braucienā no Rīgas, 10 minūšu braucienā no Ķemeriem, un 10 minūšu gājienā no jūras. Uzņēmumam blakus atradīsies stāvvieta, kā arī netālu ir degvielas uzpildes stacija, 100 metru attālumā atradīsies Lielveikals „Rimi”, bet pārējā apkārtnē dzīvojamās mājas.
Vietu skaits uzņēmumā 70. Uzņēmuma darba laiks – Uzņēmuma „Dimanti” darba laiks 11.00 – 22.00, bet vasaras sezonā no 11.00 – 24.00. Savukārt virtuves darba laiks būs no 10. 00 – 23, Vasaras sezonā no 10. 00 – 24.00.
Apkalpošanas process – Apkalpošanai tiks izmantoti viesmīļu pakapojumi. Viesim ierodoties to sagaidīs laipns viesmīlis, piedāvās sēdvietas, pasniegs ēdienkarti, ja nepieciešams palīdzēs izvēlēties piemērotāko maltīti un dzērienu, pieņems pasūtījumu, nodos to virtuvei un bāram. Ēdiens tiks gatavots uzreiz pēc pasūtījuma izdarīšanas. Pa to laiku viesmīlis saņems gatavo pasūtījumu no bāra (uz bāra letes) un nogādās to līdz viesim. Pavārs pagatavos un porcionēs pasūtīto ēdienu. Viesmīlis saņems pasūtījumu (no ēdienu izsniegšanas loga) un nogādās to līdz klientam, pasniegs ēdienus un dzērienus atbilstoši etiķetei. Pēc ēdienu un dzērienu nobaudīšanas, novāks netīros traukus, painteresēsies vai viss garšoja labi, piedāvās desertu vai kafiju. Pēc klienta lūguma atnesīs rēķinu, pēc tam veiks skaidras vai bezskaidras naudas norēķinus. Kad viesis dosies prom, viesmīlis laipni atvadīsies, un pēc tam novāks atlikušos netīros traukus.
Ražošanas procesa raksturojums – uzņēmumā „Dimanti” tiks veidoti četri cehi: augļu un dārzeņu, kurā norisināsies augļu un dārzeņu pirmapstrāde. Otrs gaļas cehs, kurā norisināsies gaļas pirmapstrāde un pusfabrikātu sagatavošana. Trešais būs aukstais cehs, kurā gatavos dažādus aukstos ēdienus un saldos. Savukārt, ceturtais būs karstais cehs – karsto ēdienu pagatavošanai. Ēdienkartē tiks piedāvātas galvenās ēdienu grupas: salāti, zupas, kā arī otrie ēdieni, karstās/aukstās uzkodas un saldie ēdieni, karstie dzērieni, sulas, alkoholiskie dzērieni, alkoholiskie un bezalkoholiskie kokteiļi.

Author's comment
Editor's remarks
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −13,77 €
Work pack Nr. 1331701
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register