Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:270730
 
Author:
Evaluation:
Published: 19.12.2011.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Šokolādes kustību temperētājā nodrošina šokolādes sūknis. To papildina maisītājs. Tā lāpstiņas nodrošina masas sajaukšanos un šokolādes kristālu. Lāpstiņas piestiprinātas pie vertikāli novietotas rotācijas ass, ko darbina horizontāli novietots elektromotors, kas radīto rotācijas kustību pārnes ar gliemežtipa pārvadu. Elektromotora novietojums izslēdz jebkādu risku, ka tā eļļa varētu nokļūt temperatorā.
Šokolādes masas temperatūru nodrošina rūdīšanas elementi ar lielu virsmas laukumu. Tie regulē temperatūras sadalījumu un pilnīgu temperatūras kontroli katrā zonā. Katrai zonai ir atsevišķs ūdens sūknis, kurš nodrošina turbulentu ūdens cirkulāciju, tādējādi panākot vienotu un precīzu ūdens temperatūru katrā rūdīšanas zonā. Ja ūdens ieplūde būs izslēgta, esošās ūdens aprite un atlaidināšanas efektivitāte būs augsta. Ūdens apgāde notiek slēgtā sistēmā. Tajā izmanto CIP ūdens filtrus, kas attīra ūdeni no korozijas un nosēdumiem. Kristalizācijas zonā ir temperatūras sensors, kas regulē desējošā ūdens plūsmu dzesēšanas zonā atkarībā no šokolādes temperatūras un plūsmas.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −3,98 €
Work pack Nr. 1380331
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register