Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:287505
 
Author:
Evaluation:
Published: 14.03.2011.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: 5 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    4
1.  Piens    5
1.1.  Piena sastāvs    5
1.2.  Piena veidi    5
2.  Piena produkti    7
2.1.  Raudzēta piena (skābpiena) produkti    7
2.2.  Siers    8
2.3.  Biezpiens    8
2.4.  Krējums    8
2.5.  Sviests    9
3.  Piena un piena produktu izmantošana ēdienu gatavošanā    10
3.1.  Piena izmantošana ēdienu gatavošanā    10
3.2.  Biezpiena izmantošana ēdienu gatavošanā    10
3.3.  Skābpiena produktu izmantošana ēdienu gatavošanā    10
  Nobeigums    11
  Izmantotās literatūras saraksts    12
Extract

3.2. Biezpiena izmantošana ēdienu gatavošanā
No biezpiena gatavo dažādus saldos ēdienus – krēmus un tortes, tam pievienojot želantīnu, cukuru un saldo krējumu.
Ļoti iecienīti ir dažādi biezpiena sieriņi. Tajos galvenās sastāvdaļas ir biezpiens, saldais krējums, cukurs un dažādas piedevas garšas uzlabošanai – rieksti, rozīnes, kakao pulveri utt.
No biezpiena katrs mājās var pagatavot sieru.

3.3. Skābpiena produktu izmantošana ēdienu gatavošanā
Skābpiena produktus – kefīru, paniņas, rūgušpienu – izmanto auksto zupu pagatavošanā kā pamatsastāvdaļu, kurai pievieno sagrieztas bietes, kartupeļus, olas, zaļumus utt.
Jogurtu izmanto krēmu un saldo ēdienu pagatavošanā. No tā gatavo toršu pildījumus. Jogurtu pievieno arī salātiem, lai aizstātu krējumu.

Nobeigums
Rakstot referātu, uzzināju daudz jauna, un papildināju zināšanas par piena ķīmisko sastāvu un veidiem, kā ražo dažādus piena produktus – jogurtu, kefīru, sieru un citiem.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,98 €
Work pack Nr. 1239939
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register