Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:349585
 
Author:
Evaluation:
Published: 18.05.2007.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Viesu apkalpošanas process ietver prasmi pareizi uzklāt galdu, apkalpot viesus, kā arī pareizi novākt galdu. Uzņēmumos, kas nodarbojas ar tūrisma pakalpojumu sniegšanu, bieži vien tiek piedāvāts tāds pakalpojums kā ēdināšana, līdz ar to, viesu apkalpošanas procesā ir divas darbojošās puses: viesis no vienas puses, un viesmīlis, no otras. Viesis pērk pakalpojumu, bet viesmīlis to pārdod caur savu darbu, t.i.,apkalpojot viesi.
Ēdināšanas uzņēmumos, izmanto dažāda materiāla, atšķirīga dizaina un visdažādāko veidu traukus. Tie var būt no fajansa, porcelāna, metāla, stikla, fajansa, keramikas un kristāla, rūdītā stikla (Arcopal), dumotā stikla (Arcoroc), kā arī Luminaric traukus. Ātrās apkalpošanas ēdināšanas uzņēmumos (Bistro) izmanto arī vienreizējās lietošanas traukus – plastmasas, kartona. Ēdināšanas uzņēmumos, kas veidoti ar noteiktu profilu, piem., krodziņi, alus bāri, izmanto keramikas, metāla un koka traukus.
Traukiem un galda piederumiem tiek izvirzītas šādas prasības:
tiem jābūt pietiekami stipriem, izturīgiem ar noteiktu standarta tilpumu un diametru;
trauku, glāžu, galda piederumu skaitam jāatbilst ēdināšanas uzņēmuma vietu skaitam (katrai sēdvietai trīs komplekti);
traukiem jābūt saskaņotiem (piem., porcelāns un stikls);…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,98 €
Work pack Nr. 1342061
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register