Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:391964
 
Evaluation:
Published: 15.10.2012.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 10 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
2.  Tekilas vēsture    4
3.  Tekilas ražošana    5
3.  Tekilas klasifikācija    8
4.  Tekilas pasniegšana un lietošana    9
5.  Tekilas piedāvājums patērētājiem    10
  Secinājumi    13
  Izmantotā literatūra    15
Extract

SECINĀJUMI
1. Tekila ir Meksikāņu dzēriens, kurš tiek gatavots tikai no zilās agaves sulas un kura kvalitāti stingri kontrolē Meksikas likumdošana.
2. Tekila ir dzēriens, par ko ir daudz dažādi stāsti un teikas.
3. Lai no zilās agaves varētu gatavot šo dzērienu ir nepieciešams ilgs laiks (aptuveni 8gadi), kamēr šī auga sula var tikt izmantota tekilas ražošanā.
4. Tekilas ražošanā agaves sula tiek destilēta divas reizes.
5. Tekila tiek izturēta ozolkoka mucās
6. Pasaulē ir daudz tekilas atdarinājumi, kurus ražotāji sauc par tekilu, lai gan tā nemaz nav.
7. Tekilu iedala pēc tās izturēšanas ilguma.
8. Dos Lunas Grand Reserve ir dārgākā tekila pasaulē
9. Tekila tiek pasniegta nelielā glāzītē kopā ar sāli un citrona vai laima šķēlītēm
10. No tekilas tiek gatavoti ļoti daudz, dažādi kokteiļi.

Author's comment
Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register