Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:413886
 
Author:
Evaluation:
Published: 05.04.2007.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Konservēšana zemā temperatūrā ir dzesēšana un sasaldēšana. Produkta atdzesēšanas laiks ir atkarīgs no temperatūras. Dzesēšanā produktus uzglabā
0 to-rā nepielietojot sasalšanu. Šis konservēšanas paņēmiens nemaina produktu kvalitāti.
1.Lēnā sasaldēšana – sasaldē līdz -24oC. Starpšūnu telpā veidojās lieli ūdens kristāli, rodas audu, šūnapvalku bojājumi. Notiek arī olbaltumvielu denaturācija.
2.Ātrsaldēšana – izmantojot to, temperatūra tiek pazemināta zem -24oC.
3.Kriogēnā jeb dziļā saldēšana – temperatūra -195oC. Sasaldētie produkti jāglabā temperatūrā -18oC. Pareizi sasaldēti produkti uzglabāti un atlaidināti maz atšķiras no svaigiem.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −0,98 €
Work pack Nr. 1179333
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register