Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:437450
 
Evaluation:
Published: 16.12.2011.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 11 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
Extract

SECINĀJUMI
Ražošanas process ir sarežģīts, jo ir jāuzmana , jāseko līdz , ir jāpārzin ražošana.
Pienu normalizējot ir jāievēro olbaltumvielu un tauku saturu attiecība.
Vajadzīgo maisījuma tauku saturu nosaka, ņemot vērā faktisko olbaltumvielu saturu izejvielā.
Lai iegūtu kvalitatīvu piena recekli, pievieno fermentu.
Pasterizēšanas režīms ietekmē raudzēšanas rezultātā iegūtā recekļa blīvumu.
Biezpiens ir piena produkts, kas iegūts no piena un vājpiena maisījuma.
Glazēto biezpiena sieriņu ražošana notiek mehanizētā plūsmas līnijā, no piena pieņemšanas līdz glazēto sieriņu iesaiņošanas.
Biezpiena sieriņu ražošanā tiek izmantotas jaunas, mūsdienīgas iekārtas, iekārtu sortiments ir plašs.
Biezpiena sieriņu sortiments var būt plašs, var izgatavot ar pildījumu, vai bez tā.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register