Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:447751
 
Evaluation:
Published: 25.10.2010.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Zupas ir minerālvielu un bioloģiski aktīvu vielu avots. Gaļas, zivju, dārzeņu un sēņu novārījumi satur daudz aromātisko vielu, kas veicina gremošanas sulas izdalīšanos. Zupas ar daudzveidīgām piedevām ir apetīti rosinoši ēdieni, tāpēc ar tiem parasti sāk sātīgas pusdienas. Lai zupas bagātinātu ar vitamīniem un piešķirtu labāku aromātu ,tiem bagātīgi pievieno svaigus zaļumus.
Zupu uzturvērtība atkarīga no produktiem un piedevām, kādas pievieno zupas gatavošanas laikā.
Pēc pasniegšanas temperatūras zupas iedala:
Karstās zupas (pasniegšanas temperatūra ir + 750C)
Aukstās zupas (pasniegšanas temperatūra ir + 140C).
Pēc gatavošanas paņēmiena zupas iedala:
Dzidrās,
Biezeņa,
Biezās,
Pārējās nedzidrās zupas. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register