Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:522531
 
Author:
Evaluation:
Published: 24.05.2013.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 7 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    5
1.  Literatūras apskats    6
1.1.  Maizes vēsture    6
1.2.  Galvenās miltu un maizes mīklas sastāvdaļas    7
1.4.  Maizes ražošana    9
1.5.  Maizes organoleptiskās īpašības    10
1.6.  Maizes uzglabāšana un iepakošana    12
2.  Eksperimentālā daļa    14
2.1.  Rupjmaizes marķējuma analīze    14
2.2.  Analīzes metodes    15
2.2.1.  Mitruma noteikšana maizei    15
2.2.2.  Skābuma noteikšana    16
2.3.  Rezultāti un to izvērtējums    17
  Secinājumi    20
  Literatūra    21
Extract

SECINĀJUMI
1. Veikts literatūras apskats par rupjmaizi.
2. Par šo tēmu informācijas bija daudz.
3. Analizēti Rudzu formas maize, Zemnieku rudzu maize un Kuršu rudzu maize.
4. Maizes paraugos noteikts mitrums un skābums.
5. Salīdzinot rupjmaizes paraugu mitruma saturu, redzams, ka katram maizes paraugam mitrums ir dažādāks, Rudzu formas maizei vidēji mitrums ir 45,87 %, Zemnieku rudzu maizei vidēji mitrums ir 42,80 %, bet Kuršu rudzu maizei vidēji mitrums ir 38,55 %.
6. Vislielākais mitrums bija Rudzu formas maizei 45,87%, bet vismazākais mitrums Kuršu rudzu maizei 38,55%.
7. Salīdzinot rupjmaizes paraugu skābuma saturu, redzams, ka skābums atšķiras katram maizes paraugam un tas ir Rudzu formas maizei 9,2 oN, Zemnieku rudzu maizei 8,8 oN, bet Kuršu rudzu maizei 10,8 oN.
8. Vislielākais skābums bija Kuršu rudzu maizes paraugam 10,8 oN, bet vismazākais skābums bija Zemnieku rudzu maizes paraugam 8,8 oN.
9. Analizējamiem paraugiem mitrums un skābums atbilst pēc normatīviem, kas ir attēlots 4. tabulā.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register